• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pt. Ramo 14
De Christina pe 24 August 2016

Felicitări! Dacă dorești, poți să ne dai detalii despre procedură? Ce vârsta ai?

:)
De Alexandra pe 24 August 2016

Felicitari Ramo14!!Multa sanatate si sarcina usoara! E placut cand mai auzim si vesti bune,povesti cu final fericit!

Fiv
De Ramona1979 pe 24 August 2016

Mersi pt informatie Ioana1981. Am sunat la clinica si a ramas sa revin pe 6 septembrie sa vorbesc direct cu dl. doctor..se pare ca atunci vine. Felicitari Ramo14 pt cei 2 ingerasi, sarcina usoara si bebei sanatosi sa ai. Daca sunt fete care urmeaza acum procedura, ar fi bine sa ne dea si noua detalii, celor care urmam sa ajungem la clinica.Multumesc!

Un vis devenit realitate
De Ramo14 pe 23 August 2016

Buna fetelor! Va împărtășesc si vouă împlinirea mea, am făcut pentru prima data FIV si Dzeu a făcut o minune pt noi. Sunt însărcinată in 7 saptamâni cu 2 îngerași la care ieri le-am auzit si văzut inimioarele! Este ceva de nedescris!!! Va încurajez din tot sufletul sa luptați pt visul vostru si sa aveți încredere in Dr Zadori care este un om minunat.

FIV
De MADA pe 23 August 2016

Buna fetelor!Spuneti-mi si mie daca cineva dintre voi sau cunostinte a avut un rezultat pozitiv dupa procedura facuta la aceasta clinica!

Fiv
De Ioana1981 pe 23 August 2016

Da, este in concediu. Puteti suna dvs la clinica pt programare

fiv
De Ramona1979 pe 23 August 2016

Buna fetelor. Va rog frumos sa imi spuneti daca dl. doctor Zadori este in concediu, pentru ca i-am scris un mail pentru o programare la consultatie si nu imi raspunde. Mentionez ca am facut analizele pe care mi le-a cerut, si a ramas sa ma programeze ...insa pauza:)...se pare ca fff greu se ajunge acolo. Multumesc mult!

cazare ,programare rapidá
De Anonim pe 20 August 2016

Puteti apela cu incredere ,programare rapidá ,cazare la bloc (garsoniera),intermediere

cazare
De Tibor pe 20 August 2016

Cazare favorabila 15-20euro pe zi ,aproape de Institut

Cazare
De Alexandra pe 20 August 2016

Fetelor,dna Ghyongy are pensiune? Unde as putea sa vad niste poze? Alta recomandare pt cazare aveti? Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.