• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Ioana1981 pe 03 Septembrie 2016

Nici azi nu am reusit sa fac programare. Mi-au spus sa sun luni pt a se consulta si cu dl doctor... Mie mi se pare atat de complicat sa faci procedura la ei... Stau stresata ca nu reusesc sa ma programez... La prima consultatie am asteptat 1 luna pana mi-au confirmat programarea si a fost ceva de genu ... Mi-au spus pe 1 aug ca trebuie sa fiu pe 4 aug la consultatie ca in alta zi nu poate... Si intra in concediu si ca apoi nu se stie cand prind prima consultatie si risc ca sa nu mai fac anul acesta fiv-ul... Acum am inceput tratamentul... Si stau cu sufletul la gura ca ar trebui sa ma vada maxim pe data de 12 sept.... Dar sa vedem si cand va trebui sa merg sa incep tratamentul pt procedura... Mi se pare asa stresant... Eu sunt si din bucuresti... Mai ca era sa renunt pana mi-au confirmat prima programare... Nu stiu la voi cum este... La mail nu raspunde... Cred ca din 5 mail-uri care i-am transmis.. Mi-a raspuns doar la unu...cine merge la procedura cam pe 25 sept??! Cu voi raman si sotii pe toata perioada?

Fiv
De Lara pe 03 Septembrie 2016

Fetele clinica este deschisă simbata!si dr de fiecare data este simbata.Bafta tuturor!

kaali
De Lili81 pe 03 Septembrie 2016

Din cate stiu eu clinica nu lucreaza in weekend, dar este ok daca suni luni si faci programare, este important sa le spui ca esti pacienta lor si trebuie sa mergi la control

Fiv
De Nicole pe 03 Septembrie 2016

Sa ne scrii te rog Ioana daca reusesti sa vb la clinica. Weekend plăcut.

Fiv
De Ioana1981 pe 02 Septembrie 2016

Am inteles. O sa sun la clinica. Oare sambata raspunde cineva?

fiv
De Lili81 pe 02 Septembrie 2016

Draga Ioana, pentru urmatoarele programari de dupa primul consult dl Zadori a solicitat sa sun la receptie sa confirm ora zi ziua apoi sa ii comunic pe mail.

Fiv
De Ioana1981 pe 02 Septembrie 2016

Nu raspunde delod dl dr la email... I-am transmis si eu vreo 2 email-uri sa ma aiba in vedere pt data de 12 septembrie pt consultatia de monitorizare inainte de fiv... Si nu raspunde. Luni o sa sun la clinica pt programare.

Pentru Nicole
De Maria pe 02 Septembrie 2016

Parerea mea este sa faci si histeroscopie diagnostica,atunci sti ca ai facut toate investigatile si sansele sunt maxime,am inteles ca ei recomanda dupa primu esec,daca tot t ia vb dr de aceasta investigatie mai bine o faci.

Pentru Maria
De Nicole pe 02 Septembrie 2016

Cu placere, prietena mea va face luna aceasta sonohisterosalpingografie, cand stiu ce presupune iti scriu.
Stie cineva daca dl doctor mai e sau nu in concediu? Nu mi-a raspuns inca la mailul trimis dupa HSG si ar trebui sa iau de azi anticonceptionale si Femibion daca as sti ca pot face FIV-ul ciclul viitor. Am citit aici ca unele fete au facut si histeroscopie diagnosticata. Mie nu mi-a recomandat nimeni, ginecoloaga mea mi-a povestit de ea acum dupa ce mi-am verificat trompele dar a zis sa astept raspunsul din Ungaria ca ei sunt mai specialisti.

Pentru Nicole
De Maria pe 01 Septembrie 2016

Multumesc frumos pentru informatii!Te rog sa mi scri daca afli mai multe de sonohisterosalpinografie.Eu stiu ca la aceasta procedura nu te radiezi.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.