• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Intrebare
De Roxana pe 14 Septembrie 2016

Buna fetelor, a primit careva dintre voi injectii din ziua 23 a ciclului anterior FIV? Am fost setata pe inceperea tratamentului in ziua 3 a ciclului si am ramas surprinsa. ca am primit reteta pentru tratament si schema incepand cu ziua 23.

Anticonceptionale
De Lili81 pe 11 Septembrie 2016

La 3 zile dupa ce le-am terminat mi-a venit mie, chiar in ziua in care eram la consult pentru start fiv :) am inceput stimularea in ziua 3 de ciclu

Fiv
De Ioana1981 pe 10 Septembrie 2016

Intrebare: dupa ce se termina folia de anticonceptionale la cate zile dupa vine menstra?

FIV
De Ramona1979 pe 08 Septembrie 2016

Buna fetelor! Ieri am mers la primul consult la dl doctor, si noua ne-a zis ca trebuie sa incercam inseminare artificiala, ne-a prescris vitamine la amandoi, si a ramas sa ma duc in ziua 6-7 a cm pentru analize hormonale si ecografie, urmand atunci sa imi dea ceva medicamente pentru stimulare... mi-a zis ca deocamdata nu ar vrea sa imi dea '' hormoni'' pentru ca nu e cazul.Precizez ca problema noastra este o hiperprolactinemie la mine , pt care iau Dostinex, iar sotul are o oligospermie moderata...Mai este cineva care face inseminare?? Eu m-am dus acolo ''setata'' pe FIV, si nu m-am asteptat sa zica de inseminare ... sunt putin bulversata ... sper sa reusim, mergem pe mana lui.

Fiv
De Ioana1981 pe 06 Septembrie 2016

Am programarea facuta!

programare
De Tibor pe 06 Septembrie 2016

Ioana !Da exact ,va fac eu programarea ,sunatima +36 309851088

FIV
De Ramona1979 pe 05 Septembrie 2016

Buna fetelor. In sfarsit azi am reusit sa ma programez la dl.doctor Zadori, mi-a zis sa vin pe 7 septembrie, avand in vedere ca e prima consultatie. Asa ca, sunati la clinica si cereti cu dl. doctor. Mult succes va doresc la toate!

ptr.Tibor
De Sele pe 05 Septembrie 2016

Tibor, înțeleg partea cu cazarea, dar partea cu programarea.....nu o înțeleg, ce vrei sa spui ca se fac programări și altfel decat sa suni la clinica sau să vorbești direct cu dl.doctor(email/tel.)??? of batăle vina de" intervenți" nu scapam nici acolo de ele.

Programare
De Tibor pe 04 Septembrie 2016

Ioana-pentru programare, ,cazare favorabila apelati la mine daca doriti +36309851088

Fiv
De Lara pe 03 Septembrie 2016

Ioana de ce nu vb cu Gyongyì pentru programare,eu asa făceam...ea ii zi de zi la dr si colaborează împreuna.Stai liniștita ca vei face daca ți-a zis sa vii....are muuuuulti pacienți ca chiar nu mai reușește.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.