• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Andra pe 10 Mai 2011

Am nascut cu ajutorul dansului in 2007 o fetita minunata, iar acum la a 2a sarcina voi apela iarasi la dansul cu toata increderea.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Simona pe 12 Aprilie 2011

Buna, dr. Tutunaru este un medic de nota 100. Dupa cativa ani de incercari nereusite, am o bebitza de 5 luni si asta datorita profesionalismului si seriozitatii dumnealui.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Olivia33 pe 10 Aprilie 2011

La 12 saptamani, am avut o scurgere abundenta de lichid amniotic. In urma consultului ginecologic s-a constatat ca totusi am colul inchis. Medicul ginecolog imi recomanda intrerupere de sarcina, pt ca la ecografie a reiesit ca mai am foarte putin lichid amniotic, desi copilul este foarte bine. Este cineva care a trecut prin asa ceva si totusi a reusit sa duca sarcina cu bine la sfarsit? Multumesc si astept un raspuns urgent.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ana pe 30 Martie 2011

Am o problema f mare, in sensul ca imi doresc f mult un bebe si cand in sfarsit am ramas insarcinata, am facut o mare gresala fara sa-mi dau seama. Data ultimei menstruatii a fost pe 18 feb, CM 32 zile, data probabila a conceperii este aprox 9, 10 martie. In perioada 19 - 25 martie am luat urmatoarele pastile: ciprinol 500 mg - 16 buc, diflucan 150 mg - 1 buc, nurofen plus - 10 buc, klion 100 ovule - 1 buc si strepsils - 14 buc., nestiind bineinteles ca sunt insarcinata. Acum sarcina are 5 sapt. si nu stiu daca e indicat sa pastrez copilul. Am consultat mai multi medici ginecologi, iar parerile au fost impartite, in sensul ca mai multi au spus un NU categoric, iar dr. Dima Luminita, de la spitalul Polizu a fost singura care mi-a dat speranta ca o sa fie bine. Va rog, sa-mi spuneti si opinia dvs. Multumesc.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Stefi pe 29 Martie 2011

Un adevarat profesionist, pacat ca sunt atat de putini oameni ca dansul ca aproape ii putem numara pe degete. Sanatate multa.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Eliza pe 24 Martie 2011

Merita sa apelati la domnul doctor!

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Monix pe 22 Martie 2011

Sunt socata de raspunsul dvs pt doamna de mai jos. Atunci cine sa fie de vina? Exista un proverb: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n sac, nu? Si eu am o problema: azi am facut o HSG, in urma careia mi s-a spus ca am trompele infundate, trebuie s-o operez pe una dintre ele prin laparoscopie si am fost sfatuita sa fac aceasta operatie cu ajutorul dlui dr Tutunaru. Iar acum stau si citesc pe forum-uri despre dansul. Parerile sunt pro si contra, dar am intalnit si niste cazuri, care mi-au facut pielea gaina, cum ar fi si cel de mai jos. Stiu ca este mai bine sa nasti natural, dar in situatii critice, inca din Evul Mediu se faceau cezariene, asa ca din punctul meu de vedere, n-are nici o scuza. Inca nu stiu ce sa fac, este o decizie grea, dupa astfel de comentarii.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Raluca gutui pe 15 Martie 2011

Nu cred ca este chiar asa. Este un medic foarte bun care rezolva foarte multe cazuri grele, iar faptul ca spune in fata adevarul nu cred ca este ceva gresit, iar faptul ca are simtul umorului, este ceva cu care te intalnesti mai rar in ultimul timp si mai ales in cadrul medical.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Istrate Mihaela pe 10 Martie 2011

Am nascut natural, in 2007, la varsata de 40 de ani, urmarita si ajutata de dl dr Tutunaru. Imi pierdusem speranta de a avea copii, pt ca, inainte avusesem 3 avorturi spontane, urmarita fiind de alti doctori, care mi-au dat tot felul de prostii de tratamente, si care nu au avut rezultat. Am avut mare incredere in dl doctor Tutunaru, este un profesionist de exceptie. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si multa putere de munca, sa poata ajuta cat mai multe fete, care isi doresc copilasi.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Cristiana daniela pe 21 Februarie 2011

Am nascut in 2009 cu domnul doctor. Este un doctor excelent, in care merita sa ai incredere totala. Din martie vreau sa renunt la anticonceptionale si sper sa apara bebe 2 cat mai repede. Bineinteles ca tot la dansul o sa apelez. Multa sanatate tuturor.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.