• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

De evitat?
De Raluca pe 05 Februarie 2015

Daca aveti de facut o operatie, atunci merita sa mergeti la acest doctor , pentru orice alta problema de infertilitate raspunsul este laparoscopia, omul asta nu stie sa citeasca o analiza, nu vede bine la ecograf, el doar prin laparoscopie poate pune un diagnistic. In plus e foarte aglomerat, grabit, dezorganizat. Ma bucur sa mai citesc si pareri pozitive despre medicul asta, ca din experienţa mea ma intrebam de ce e coada aia la usa lui...

Mai usor cu laudele
De Dana pe 22 Ianuarie 2015

Sunt destul de experimentata in procedurile de fertilizare in vitro (din pacate). Unii oameni tind sa acorde credit unor pseudospecialisti ca acest doctor Tutunaru foarte usor. Domnul doctor Tutunaru are expertiza doar pe partea de laparoscopii dar in ce priveste fertilizarile vitro lasa foarte mult de dorit. O sa va propun un exercitiu simplu. Urmariti obiectiv modul in care este organizat (adica complet dezorganizat) - in contrast complet cu ce am vazut la international.<br><br>Incercati sa adresati intrebari "mai profunde" adica de corelatie si o sa observati o "fentare a raspunsurilor". Acest doctor este mult prea ocupat, dezorganizat pentru a face o treaba de calitate. Acele femei care sunt multumite si au reusit, sunt din punctul meu de vedere ori foarte norocoase ori efectiv acesta a fost destinul lor.<br><br>Nu neg ca acest doctor are o anumita valoare prin prisma meseriei lui doar ca, aceasta valoare este devansata de lacomie si de suprasolicitare.<br><br>Am urmat un ciclu de fertilizare in vitro la clinica acestui domn doctor si vreau sa spun ca am facut o groaza de analize pe care nu le-a luat in seama (nici macar nu le-a citit si mi-a dat de inteles ca nici nu stie sa le citeasca cu toate ca el le-a efectuat) si sa si vazut cand am crezut ca o sa fie rezultate am obtinut o mare dejamagire.<br><br>Daca doriti sa faceti o laparoscopie puteti sa apelati la acest doctor dar daca doriti un specialist in reproducere asistata ganditi de doua ori.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Mihaela pe 20 Ianuarie 2015

Buna Alina, Imi poti spune te rog cum a decurs operatia in clinica domnului doctor si cat de mare a fost chistul? Eu am un chist endometriozic in jur de 5 cm si nu pot sa ma hotarasc la ce medic sa merg sa ma operez.

Dr. Tutunaru
De Popescu Alexandra pe 16 Decembrie 2014

Dr. Tutunaru Daniel la o operatie efectuata in clinica privata a uitat un pansament unei paciente care era la un pas de moarte. A fost scapata de alti medici devotati meseriei, nu de o persoana care doreste sa obtina o avere in timp foarte scurt (e prezent, nu stiu cand, la spitalul Elias, la clinica privat si la cabinet).

Nu aveti incredere in acest "medic"! Cei competenti ar trebui sa ia masurile necesare ca acest "om" sa nu mai profeseze! Sper ca dr. Tutunaru sa plateasca, la un moment dat, pentru toate nenorocirile provocate unor paciente.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Luiza pe 28 Octombrie 2014

Buna Alexandra. pot sa te intreb, te rog, care a fost tratamentul? Eu am facut deja un tartament de stimulare si un transfer de embrioni, dar dupa 6 saptamani sarcina s-a oprit din evolutie. FIV-ul respectiv, in Aug.2014, l-am facut la Wellborn si ma gandeam sa merg la clinica Dl Dr. Tutunaru crezand ca este mai bun si mai ieftin.

Mare rugaminte
De Alina pe 27 Octombrie 2014

Sunt pacienta dlui doctor si am fost operata la dumnealui de endometrioza. Nu am nimic de obiectat, totul a mers foarte bine si am fost multumita de servicii. Am o problema in a lua legatura cu dl doctor insa. Stie cineva o adresa de email sau un numar de tel la care se poate lua legatura cu dl doctor direct, nu cu asistentele pentru a cere unele lamuriri legate de rezultatele unui tratament dat de dumnealui? Va multumesc.

Endometrioza
De Anna pe 28 Septembrie 2014

Of, citind toate cele spuse ma ia capul, sunt dezamagita oarecum de mine in primul rand, o ciuda interioara asa ma intelegi voi, ca si voi am inceput la fel. Am fost monitorizata 3 luni a urmat laparoscopia rezultatul endometrioza, tratament cu dipheriline, am revenit la monitorizari alte 3 luni si-am inceput cu inseminarile. Am facut 2 pana acum fara vreun rezultat. La recomandarea D-lui Doctor ar trebuii sa mai fac o inseminare si daca nu da nici un rezultat sa trecem la FIV. Cele care ati facut FIV, spuneti-mi si mie, va rog ce costuri au fost si rezultate.

Multumesc!
De Mirela pe 22 Aprilie 2014

In urma cu apx 4 ani ma aflam in fata unei decizii ireversibile: avand sarcina cu tripleti, doamna doctor care ma ajutase sa raman insarcinata mi-a "recomandat" o reductie embrionara
(sa omor un embrion) motivand cu o lista intreaga de riscuri legate de sarcina multipla.

Mi-am dorit insa si o a doua opinie si astfel am ajuns in fata dl dr. Tutunaru care cu fermitate si delicatete in acelasi timp m-a intrebat: Tu ce-ti doresti? Sub supravegherea dl doctor am dus sarcina pana la 36 saptamani, iar azi ne bucuram de 3 printese minunate! Nu exista cuvinte destule sa-i multumesc dl doctor Daniel Tutunaru!
Il recomand cu caldura!

Va multumesc
De Roman Mirela pe 12 Februarie 2014

Datorita dv am un baietel de 2 ani si 6 luni si in burtica o fetita care vine peste 2 saptamani. Cum as putea vreodata sa va multumesc domnule doctor, ca la 38 de ani, cand pierdusem orice speranta, in urma unei laparascopii, am devenit mamica. Va multumesc din suflet si nu am sa uit niciodata, ca in urma unui simplu mail, fara sa va cunosc m-ati chemat la consult.

Dr Tutunaru - medic extraordinar
De Mirela N pe 23 Ianuarie 2014

Un medic minunat! Trebuie sa fi pregatit, sa il intrebi ceea ce doresti sa afli, intrucat iti va raspunde. Am avut o sarcina provenita in urma tratamentelor efectuate sub supravegherea dansului; o evolutie buna si o nastere usoara. Il recomand din suflet, in special daca esti adepta nasterii naturale. Un om deosebit!

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.