• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Gabi pe 12 Ianuarie 2011

Dr. Tutunaru ma avut ca pacient si si-a batut joc de mine. Consultatiile lui nu sunt nimic altceva decat o metoda de a dezbraca femeile.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Danescu Mihaela pe 10 Decembrie 2010

Si eu am nascut la Elias cu Dr. Tutunaru. Este un super doctor, profesionist iar spitalul Elias este un spital foarte bun. Eu am beneficiat de cele mai bune servicii, fara sa dau foarte multe "atentii". Nu va mai luati dupa unii si dupa altii, sunt cazuri si cazuri. Asa ca eu il recomand cu cea mai mare caldura pe dr. Tutunaru.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Coco pe 17 Noiembrie 2010

In cazul de mai jos Tutunaru poarta toata vina, eu nu am auzit in tara asta un caz in care Colegiul Medicilor a destituit/sanctionat un doctor pentru ca a facut cezariana fara acordul directorului. Tutunaru se intelege foarte bine cu conducerea spitalului Elias deoarece inchide ochii la consultatiile particulare pe care le ofera dimineata la Elias. Si eu in locul mamei nenorocite m-as razbuna ( as da cu masina peste el ), ca doctor daca ti-ai asumat aceasta meserie nu ai voie sa gresesti.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Daniela pe 14 Noiembrie 2010

Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar acest om nu poate fii perfect si mai da si el "rateuri", stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar pentru acea cezariana trebuie sa-i ceara permisiunea directorului care nu-l iubeste deloc ( pentru ca dr. Tutunaru le da la toti peste mana neluand bani pentru nasteri ) si mereu are "grija" de el ca sa mai pateasca si dastea, stiu ca a mai avut un caz de genul acesta.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Nadia pe 13 Noiembrie 2010

Pacat ca ti s-a intamplat asta, dar daca o sa cauti adanc in tine o sa stii ca nu dr. Tutunaru a fost de vina. Razbunarea face din tine un om rau.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De O mama distrusa de Tutunaru pe 10 Noiembrie 2010

Am nascut cu Tutunaru, in urma unei sarcini fara nicio problema. Baietelul meu, Neacsu Mihnea s-a nascut la Spitalul Elias, in urma unui travaliu lung si obositor, cu dilatatie fortata artificial. In ultimele minute de pretravaliu, a existat indicatia de cezariana, in sensul ca bataile cordului fetal erau sub 100/min, ceea ce inseamna ca pruncul se afla in suferinta fetala. Din cauza neglijentei, a superficialitatii si incompetentei, echipa medicala, condusa de dr. Tutunaru n-a tinut cont de acea indicatie, care presupunea o cezariana de urgenta. M-au lasat sa nasc normal, timp de 50 min, in chinuri groaznice, preferand sa-mi rupa 2 coaste decat sa faca o banala ecografie. Copilul s-a nascut mort, a fost resuscitat 20 min, dupa care a intrat in coma timp de 5 zile! Tragica poveste abia acum incepe. La nastere, din cauza hipoxiei de peste 30 min, creierul lui mihnea a fost distrus complet! Ca urmare, la cei 2 anisori, nu vede, nu-si tine capul, nu sta in fundulet, nu merge, nu vorbeste, nu scoate niciun sunet, este hranit cu mare greutate, motiv pentru care nu are decat 8 kg! Lista problemelor este extrem de lunga si trista, insa cel mai grav este ca Problema lui nu are remediu sau rezolvare! Creierul a fost transformat in lichid- conform RMN, astfel incat nu are ce si cum sa se refaca! Tineti cont ca nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat daca mi s-ar fi facut o banala cezariana, asa cum prevede orice manual sau protocol medical.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Rokko pe 09 Noiembrie 2010

Ai fost recent la acest medic in calitate de simpla pacienta, sau te-a recomandat cineva? Impresia buna pe care ti-a facut-o s-a produs la Clinica lui, pentru ca la cabinet nu vorbeste deloc, daramite sa-ti provoace topaieli! Am fost si eu la el, ca "la pomul laudat", din pacate vorbeam singura, replicile erau monosilabice, daca nu ironice! Mare dezamagire, pentru ca a fost pe timpul meu, care s-a scurs fara niciun rezultat (nu a fost in stare sa-mi explice cauza infertilitatii, sau, cum a mi-a zis, e inexplicabila!)

Dr Tutunaru
De Loredana pe 05 Noiembrie 2010

Am facut si eu cunostinta cu dl. dr. Tutunaru si va spun sincer ca este extraordinar. Scurt, la obiect, stie ce vorbeste, stie ce face si iti da atat de multa incredere si siguranta incat imi venea sa topai de bucurie prin cabinet, chiar daca nu era cazul.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Daniela pe 03 Noiembrie 2010

Este un profesionist si chiar un mare om. Mergeti pe mana lui ca stie ce face. Eu am nascut pe 25 iunie cu dansul si cu dr. Salom (care m-a cusut foarte frumos si finut, asa ca el )- super medic si sufeltist, cu care am vorbit a doua zi foarte mult. Asa medic, asa rezidenti (Ioana ), iar pe restul chiar imi pare rau ca nu le stiu numele, ca au dat dovada de profesionalism. Iar faptul ca nu "percepe taxe" pentru nastere, asta-i iar meritul dansului. Oricum il urasc toti medicii din Elias pentru asta, pentru ca le da peste mana.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Andra pe 28 Octombrie 2010

Daca vreti cu adevarat copilasi lasati-va pe mana domnului doctor Tutunaru Dan. E unul dintre cei mai buni de la noi si nu trebuie sa va sperie faptul ca vorbeste scurt si la obiect. V-ar placea sa ajugeti la un dr. care va tine cu vorba lunga, va ia banii si niciun rezultat? Aveti incredere, e un medic de exceptie.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.