• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Trompe infundate
De DANY38 pe 19 Decembrie 2019

Buna ziua!As vrea sa stiu ce șanse am sa ma programez la domnul doctor Tutunaru pentru o laparoscopie pentru desfundarea trompelor pe la sf lunii ianuarie.In ilie 2018 am facut o operație de reanatomoza tubara(dezlegarea trompelor)in urma căreia doctorul mi-a spus ca pot rămâne însărcinată.Din pacate încet de 1 an 4 luni fara succes.In luna noiembrie am facut analize de infertilitate,AMH,TSH,scanare analize care au iesit bune ,însă la histerosalpinograma,doctorii de aici(eu locuiesc în Anglia)mi-au spus că am trompele infundate ,posibil din cauza operației ....Mi-au recomandat operatia laparoscopic sau fiv.As vrea sa stiu daca imi pot face o programare la sf lunii ianuarie la domnul doctor pentru o operație??va multumesc !astept un raspuns de la dvs.

Un doctor de nota 10
De Ioana Sandu pe 21 Ianuarie 2019

Am avut o problemă cu ovarele și am fost la peste 8 medici si toti au vrut să mi le scoată, că nu se poate face nimic.
Aveam 22 de ani pe atunci și dânsul a fost singurul care a spus: "Nu! Nu există așa ceva, ești prea tânără pt. asta! Chiar dacă este o procedură riscantă și poate șansele de succes sunt mici, datoria mea, ca doctor, este să incerc tot posibilul și le salvăm!"
Și uite că după ani buni sunt foarte bine, sănătoasă și cu ovarele intacte.
Îi mulțumesc enorm pt. asta și jos pălăria pt. un așa om!

Cel mai bun, este prea putin spus!
De Diana.Stan417 pe 28 Noiembrie 2018

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru minunile pe care le face dl dr Tutunaru!Recomand cu incredere!

Medic de exceptie
De Manea Steluta pe 16 Aprilie 2018

Am nascut cu dansul in ianuarie 2018 si am fost f multumita . Nu primeste spaga , este un medic ffff bun si sigur pe el de aceea nu sta prea mult la povesti . Nu am avut nici o problema cu sarcina desi la inceput am avut emotii pt k mai pierdusem o sarcina . Asa k dragi viitoare mamici nu ezitati sa mergeti la dansul pt orice problema, este un medic f bun mai ales pe infertilitate .

The best doctor !
De Andrea pe 15 Aprilie 2018

Un doctor extraordinar sincer... aveam o problema de 5 ani ,la toti doctorii care mergeam tratamente peste tratamente si nimic ..totul in zadar intr un final ajung la un alt doctor din constanta, care mi a spus verde in fata ca nu exista nici un fel de tratament pentru problema mea si ca ar fi mai bine sa imi recomande pe cineva care este in masura sa mi rezolve problema...si mi la recomandat pe domnul TUTUNARU, dupa atatea incercari am zis sa mai incerc si la dansul..este extraordinar mi a rezolvat problema dupa 5 ani de tratamente mi a gasit rezolvarea..ii multumesc mult..intradevar domnu dr este pe graba pentru ca are si multe cazuri si nu are cum sa se imparta...de vorbit vorbeste fix pe tema te face sa intelegi si cam atat.nu te duci la povesti sincer avum ..eu chiar am fost multumita ..asa cum este el scurt si la obiect problena rezolvata..ca pana la urma asta conta sa fiu multumita ,nu sa ma ia la povesti cum fac multi,,da din gura si nu rezolva nimic.mai bine fapte nu vorbe.

Dupa fiv esuat ->sarcina si nastere naturala
De Florina V pe 06 Aprilie 2018

Minunea s-a intamplat gratie “harului” dlui dr. Tutunaru. 11 ani am incercat totul, adica inclusiv fiv, sa avem bebe. Cauze depistabile nu au exista, am avut 11 embrioni ok la fiv si degeaba. Dupa ca am ajuns la dr. Tutunaru care mi-a facut o laparoscopie pt evaluare si “igienizarea de 40”, cum am numit-o eu, am stat intr-o menopauza indusa prin tratament 3 luni dupa care .... minune am ramas insarcinata natural. Am convingerea ca daca nu ajungeam la dr. Tutunaru as fi trait si azi cu gandul ca nu ne e dat sa avem copii. Ii raman vesnic recunoscatoare dlui dr. Tutunaru.

Un doctor extraordinar!
De Adina pe 10 Octombrie 2017

Ii multumesc din suflet pentru minunea care astazi ma striga "mama". Il recomand cu toata inima!

De. Tutunaru
De Canelea Veronica pe 14 Septembrie 2017

Am folosit serviviciile dr Tutunaru in 2010 am facut o amniocenteza
Si prelevarea domniei sale a decurs impecabil. Este un adevarat profesionist. Pentru cei care il acuza de malpraxis ii invit in Canada. Aici doctorii sunt o gluma proasta. Vor fi fericiti daca vor scapa cu viata.

Personal neglijent
De Marcela pe 09 August 2017

Salut tururor, am fost la o consultatie in data de 7.08.2017. Asteptand la receptie am cerut un pahar de plastic pentru apa de la dozator. Nu erau pahare, unul dintre angajati, pe un ton destul de obraznic , ne- a intrebat daca e urgenta sa bem apa ...afara era cod rosu de caldura. Cu greu au reusit sa faca rost de cateva pahare si in timp ce incerca sa le aseze in dozator "d- na. Flori" le- a scapat pe jos dupa care le- am pus in dozator fara nici o jena. I- am atras atentia, si mi- a raspuns foarte curajoasa ca "e dezinfectat pe jos si n- are nimic".
Imi pare rau ca nu am apucat sa o filmez.

pt ev e manea
De Andreea pe 07 Iulie 2017

0733999999 este Nr de la clinica particulara. de aici, te ajuta sigur cu adresa cabinetului, unde nu iti trebuie programare. te duci dupa ora 2.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.