• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

O mamica foarte fericita
De ZEBRENIUC MIHAELA pe 20 Ianuarie 2014

Ii multumim din suflet domnului doctor. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si sa mai faca mamici fericite. Am o fetita de 2 ani. Este un copil foarte frumos si sanatos datorita domnului doctor printr-o laparoscopie. Va multumim!

Multumim domnule doctor
De Roman pe 04 Ianuarie 2014

Datorita acestui dr. minunat avem un baietel, care are 2 ani jumatate si o fetita la purtator care se va naste peste 2 luni toate in urma unei laparascopii facute de dl doctor dupa ce ani de zile am facut 2 inseminari si un fiv la Biogenesis. Multumim din suflet Dl Doctor.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Alexandra pe 10 Decembrie 2013

Am trecut printr-o experienta traumatizanta la clinica acestui medic, care din punctul meu de vedere nu ar trebui sa se numeasca doctor si nici sa profeseze.

Pe langa faptul ca femeile intra si ies pe banda rulanta din cabinet (la una din consultatii eram 3 in cabinet: una se schimba dupa parvan, alta pe masa de consultatii si una la masa la care isi scrie retetele!), nici macar nu acorda atentie in momentul in care discuti cu el si pui intrebari extrem de importante in procesul de fertilizare in vitro.

Din cauza acestei lipse de atentie, mie mi-a gresit tratamentul si mi-a dat o dozare mult prea mare de hormoni care ulterior au condus la o hiperstimulare ovariana severa. Am fost la un pas de moarte si medicii din Ungaria la care am ajuns ulterior mi-au confirmat acest lucru.

Chiar si dr. Matei cu care lucreaza a recunoscut ca nu ar fi trebuit sa-mi creasca doza si ca Tutunaru a gresit.

Iar toata confuzia a venit din lipsa de comunicare si atentie a "doctorului".

Va rog din suflet, cele care alegeti sa-l aveti doctor, va rog asigurati-va ca stiti pe mana cui va dati si nu ezitati sa cereti absolut toate detaliile de care aveti nevoie fara sa va lasati intimidate de atitudinea lui superioara si dominanta.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Dina pe 31 Octombrie 2013

Alex, citind descrierea pe care ai facut-o, realizez ca seamana izbitor cu tratamentul de care am avut parte impreuna cu sotul. Felicitari pentru acuratetea cu care ai redat intalnirea cu dl dr. (din pacate)! Nu contest ca sunt si cazuri de reusita, dar indiferent de situatie, trebuie sa fi tratat cu respect, mai ales avand in vedere situatia delicata cu care te confrunti! Singurul lucru care mi se pare ciudat, este ca majoritatea pacientelor sunt diagnosticate cu endometrioza. Ce este din nou, intr-adevar suspect, faptul ca toate parerile sunt 100 % pozitive, iar in sala de asteptare, opiniile sunt de alta natura, insa speranta si cazurile de reusita ( reale sau nu ) te fac sa invingi orice umilinta, tipete si atitudine total necorespunzatoare sau mai degraba comunistat! Sa nu mai zicem de faptul ca nu exista un sistem de programari, ci pur si simplu astepti si tot astepti. Singurul sfat pe care vi-l pot da, este ca trebuie sa ai parte de o comunicare eficienta si o atitudine asertiva, ingaduitoare si calma. Psihicul, joaca rolul cel mai important in conceperea unui copil! Succes tuturor!

Vis implinit
De Monica pe 21 Octombrie 2013

Cu ajutorul D-lui Dr Tutunaru si a D-nei Dr Mioara Matei mi s-a indeplinit visul de a avea un copil. Dupa 8 ani de incercari si tratamente pe la alte clinici din tara, cu ajutorul acestor oameni minunati si doctori foarte buni am reusit sa raman insarcinata si sa aduc pe lume o fetita absolut superba. Recomand cu incredere sa ajungeti la aceasta clinica.

Total multumita
De Lara m. pe 26 Septembrie 2013

Am pierdut vremea 2 ani pe Spitalul Giulesti, la dr. Marinescu si dr Anca Moisa, ( se zice ca "sunt cei mai buni din top 10 medici ginecologi din Romania") dar am fost total dezamagita, am fost operata de 3 ori pentru extirparea unui polip + fibrom care tot de 3 ori mi-au recidivat! In 2011 am facut operatia de extirpare polip si fibrom la dnul Dr. Tutunaru si de atunci nu mi-a mai recidivat. Credeti ce vreti, dar sincer, il recomand pe dr. Tutunaru - este profesionist, nu te zoreste la cabinet si are rabdarea cuvenita sa-ti explice si sa te inteleaga asa cum ceilalti medici pe la care m-am perindat timp de 2 ani, asa zisi "medici renumiti" nu au fost in stare. Asadar la cioara vopsita nu mergeti, ca luati teapa! Ganditi-va de 2 ori si alegeti serviciile acestui doctor!

Multumesc Dan Tutunaru
De Alina pe 21 Septembrie 2013

Buna,

Am avut norocul sa-l cunosc pe acest doctor care dupa doar cateva minute de discutii, mi-a spus foarte simplu ca am endometrioza! Mi s-a parut incredibil, fara analiza, fara nimic cum se poate exprima, insa am luat decizia sa merg pe mana dumnealui. Acum cateva zile m-am operat laparoscop si surprize: aveam inceput de endometrioza, fibrom si trompe infundate, in conditiile in care acum cateva luni am facut la Regina Maria histerosonografia si a iesit ok.

Am fost tratata corespunzator unei clinici private si cu foarte mult bun simt din partea d-lui Doctor Tutunaru.

Recomand tuturor femeilor sa mearga cu incredere la acest medic. Imi pare rau ca am asteptat 3 ani in zadar.

Cu drag,

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Adriana pe 30 August 2013

Am mers 3 luni la Dr. Tutunaru, am facut monitorizari pe banda rulanta, fara niciun rezultat concret, stai la rand ca la coafor, pana si acolo ai o programare, ti se vorbeste de sus si fara nicio lamurire, banii ti se iau fara a vedea vreun bon fiscal. In concluzie, cea mai proasta alegere este acest asa zis Dr. Tutunaru. Poate in trecut era mai dedicat acestei meserii, dar banii sunt tot ce mai conteaza pentru el acum. Ma repet, a devenit doar un om foarte plictisit.

Endometrioza
De Cami pe 27 August 2013

Buna Marta, Poti sa imi spui si mie unde a fost localizata ednometrioza? La mine localizarea este in septul recto-vaginal, de aceea va fi nevoie si de un chirurg in sala de operatie.

O mamica fericita
De Mirela pe 10 Decembrie 2012

Fie ca D-zeu sa va dea numai bucurie si fericire datorita domnului doctor am un baietel de 1 an si 4 luni comoara ochilor mei cand credeam ca totul sa sfarsit la 35 de ani si nu o sa am niciodata copii. Va multumesc domnule doctor cu o simpla laparascopie ati facut o mamica fericita.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.