• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Teodora-Bacau pe 11 Februarie 2011

Felicitari Luminita, mi-au dat lacrimile cand am citit textul scris de tine. Iti dorim sarcina usoara. Sa dea Dumnezeu la toate femeile care isi doresc sa rosteasca aceste cuvinte pe care tu le-ai rostit, sa o poata face.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Daniela-Pitesti pe 08 Februarie 2011

O singura luna am facut monitorizare si dupa primul pregnyl am resusit. Sunt insarcinata dupa 2 ani de asteptari, intai de toate multumesc lui Dumnezeu si domnului doctor. Aveti incredere si sigur o sa reusiti.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Nuta luminita pe 07 Februarie 2011

Am 32 ani si pana astazi 07.02.2011 nu am stiut ce inseamna expresia sunt insarcinata.
Astazi am rostit-o de multe ori cu ajutorul lui Dumnezeu si al doctorului Daniel Tutunaru.
Multumesc.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Popescu alina pe 07 Februarie 2011

Urmez la dr.Tutunaru din septembrie 2009, in dorinta de a face un bebe, care se incapataneaza sa apara. Am facut laparoscopie in decembrie 2010, la care nu s a gasit nimic, singura problema ramanand spermograma sotului cu ceva modificari, diagnosticul fiind de astenozoospermie moderata, in ianuarie 2011 am facut o inseminare, nu a dat rezultate, ne pregatim pentru a doua procedura de inseminare. Eu am incredere in acest medic si mai presus de orice am incredere in Dumnezeu ca imi va darui si mie aceasta bucurie de a avea un bebe.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Daniela-Pitesti pe 29 Ianuarie 2011

Buna Raluca, si eu incerc sa raman insarcinata tot cu dl doctor sunt la prima luna de monitorizare sper sa reusesc, da pana una alta vorba ta, nici dl doctor nu e Dumnezeu. Nu ne ramane decat sa ne mai si rugam. Multa bafta.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Raluca pe 28 Ianuarie 2011

Foarte bune pareri si vi le impartasesc. Acest doctor este chiar un om din toate punctele de vedere este adevarat ca nu vorbeste mult, dar daca il intrebi iti raspunde si nu pe tonuri neplacute cel putin mie mi-a raspuns bine, eu incerc sa raman inca Dumnezeu nu a facut miracolul de a ma face cea mai fericita femeie din lume daruindu-mi un copil, dar lupt pentru asta si domnul Tutunaru lupta alaturi de mine sa am rezultate bune. Imi pare rau pentru mamicile care au trecut prin esecuri si nu cred ca este cuvantul indicat, dar sper sa puteti depasi situatia. Mi se poate intampla chiar si mie, dar asta nu inseamna ca doctorul trebuie sa fie si Dumnezeu.

Super om
De Daniela-Pitesti pe 27 Ianuarie 2011

Merg si eu la domnul doctor, in primul rand vreau sa spun ca din punctul meu de vedere este un medic foarte foarte bun, in prima luna de monitorizare adica in ziua a/16/a a constatat ca nu ovulez, incercam cu Pregnyl sper sa reusesc. Va rog sa-mi raspundeti si mie daca cineva a mai reusit cu acest tratament.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Teodora-Bacau pe 25 Ianuarie 2011

Nu vreau sa-l laud pe d-l doctor, vreau sa va spun doar "povestea" mea. Dupa 5 sarcini oprite din evolutie, sarcini mari, (si la 32 de saptamani), acest doctor m-a ajutat si la ora actuala avem doua fetite ca doua flori. Va rog sa ma credeti ca imi pierdusem orice speranta de a mai fi mama si totusi datorita d-lui doctor prin tratamentele dumnealui, mi-am implinit visul de a fi mama. Il recomand cu inima deschisa. Trebuie sa mergeti cu speranta la d-lui si sa aveti incerdere totala si va fi bine. Doamne ajuta sa va rezolvati problemele medicale, indiferent de ce cauza.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Alina pe 25 Ianuarie 2011

Am nascut si eu cu domnul doctor in 2007 si acum peste 4 luni, astept sa nasc iar, tot asistata de el. Este un medic devotat, sigur pe el, mi-a insiprat incredere din prima clipa cand am ajuns la el, eu fiind de la vreo 500 km de Bucuresti. Toti colaboratorii dansului sunt super oameni si spitalul e chiar ok.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Mari pe 24 Ianuarie 2011

Vreau sa merg la dr. Tutunaru pentru o laparoscopie. Ce parere aveti? Este cineva care a facut aceasta interventie la el?

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.