• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Impresie foarte buna!
De Marta v pe 24 Noiembrie 2012

Sa va dea Dzeu sanatate sa puteti ajuta mai multe persoane cu probleme!

Endometrioza
De Marta v pe 24 Noiembrie 2012

Un dr. care merita mult respect pentru ceea ce face.am fost operata anul trecut in februarie de endo, 6 luni diphereline, si surpriza sarcina in prima luna dupa ce am terminat tratamentul. Am o fetita de 6 luni, si trebuie sa multumesc dnului dr. Deci endo poate fi invinsa!

Laparoscopie
De Andreea pe 07 Noiembrie 2012

Pretul laparoscopiei la clinica, m-a dus 500 euro, adica undeva la 2250 RON, dar credeti-ma ca merita tot banul, deoarece acest doctor este de nota 100. Am inceput FIV-ul cu dansul, sunt in ziua 7 de la ET sper sa fie cu rezultat pozitiv!

Costuri
De Alina pe 26 Octombrie 2012

Cat costa laparoscopia la clinica?

Superb
De Simona pe 18 Octombrie 2012

Si eu m-am operat saptamana trecuta la clinica, iar acum ma pregatesc de FIV cu echipa dansului. Totul a fost decurs super bine si foarte incantata si multumita de serviciile clinici.

Laparoscopie/ fiv
De Anreea pe 09 Octombrie 2012

Am fost operata la clinica, iar saptamana viitoare ma apuc de FIV cu echipa dumnealui. Revin cu vesti.

Unde te-ai operat?
De Irina pe 05 Septembrie 2012

Te-ai operat la clinica sau la spital?

Laparoscopie
De Andreea pe 04 Septembrie 2012

Acum 2 zile am fost operata laparoscopic de dl doctor, nota 100 pentru doctor cat si pentru personalul acestuia.

Monitorizare
De Ana maria pe 16 August 2012

Buna, o sa incep si eu monitorizarea luna viitoare la domnul doctor, as dori sa stiu de cate ori te cheama pe luna? O singura data sau de doua-trei ori pe luna?

Intr-adevar, de incredere
De Catalina ion pe 24 Iulie 2012

Sunt o pacienta mai veche a d-lui dr Tutunaru, am fost operata de dansul de chist ovarian, de asemenea, am fost chiuretata de dumnealui in momentul in care am pierdut o sarcina gemelara. Pot spune ca am ceva experienta in privinta medicilor si a profesionalismului acestora, iar in privinta d-lui dr. Tutunaru nu pot avea decat cuvinte de lauda, nu am termen de comparatie ca si profesionalism, etica, incredere pe care o inspira pacientului. Multumim pentru ceea ce ne inspirati si penru dedicarea cu care va practicati meseria.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.