• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Dr Dan Tutunaru
De Daniela pe 03 Iulie 2010

Am nascut vinerea trecuta (25.06) cu dl. dr. Tutunaru si vreau sa va spun fetelor, ca este cel mai bun dintre cei mai buni medici. Datorita dansului eu am acum un bebe. Nu va pierdeti speranta si increderea in el chiar face treaba buna.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De TARABUTA MARILENA pe 28 Iunie 2010

Cu perseverenta am aflat care este cauza (endometrioza) si lupt cu efectele pana la rezultat.
Face echipa excelenta cu dr. Matei. Oamenii astia fac cu pasiune munca asta si trebuie sa-i respectam si sa-i intelegem. Optimismul si abordarea depind de noi.

Dr Dan Tutunaru
De Nicolae pe 17 Iunie 2010

Este unul dintre cei mai buni doctori si apropo fetelor domnul doctor nu are timp necesar sa explice la o mamica detaliat tot ce trebuie sa faci in timpul sarcini pentru ca el urmareste sarcina, nu alimentatia voastra el se ocupa de copil. Daca apare ceva, el este primul care observa. Acest lucru este cel mai important, sotia a nascut cu el. Este un om deosebit, nu va uitati la barfe. Barfele sunt facute de doctorii concurenti.

Dr Dan Tutunaru
De DANIELA pe 02 Iunie 2010

Am intrat in 36 de saptamani si voi naste natural, asa ca mi-e teama ca atunci cand il voi suna pe dl. doctor sa nu-mi raspunda. Am prins incredere in dansul si as intra in panica daca nu l-as vedea la nastere. Cine a mai nascut de curand cu dr. Tutunaru sa-mi spuna mai multe.
Mutumesc!

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Mony pe 31 Mai 2010

Ma chinui de 5 ani sa raman insarcinata si nimic. Am o prietena care a reusit cu dumneavoastra FIV. Foarte greu reusesc sa ma pornesc sa fac FIV.

Pentru Alina
De Bianca pe 26 Aprilie 2010

Alina, urmeaza sa fac si eu o laparoscopie cu Dr Tutunaru la clinica; am inteles ca tu te-ai operat acolo; imi poti da detalii, aparatura ce medic mai asista la operatie? cum decurge etc?
Merci mult.

Mesaj pentru Daniela
De Rodica2006 pe 11 Martie 2010

Multumesc din suflet pentru raspuns, eu am luat sepia 200 si acum astept sa se intample minunea.

o zi buna!

Dr. Vladutu
De Daniela pe 08 Martie 2010

M-a tratat cu Sephia de 2 concentratii. Insarcinata am mai fost dar cand aveam 20 ani, iar acum am 31, asa ca, mergi cu incredere. Incercam mai mult de un an sa avem un bebe. Multa bafta!

Dr. Vladutu
De Rodica2006 pe 06 Martie 2010

Nici nu stii cat m-am bucurat ca mi-a raspuns cineva. Vroiam sa te intreb ce tratament ti-a dat dr. Vladutu si daca ai mai fost insarcinata inainte? De cat timp vrei sa ramai insarcinata? O sarcina usoara si ma bucur foarte mult pentru tine.

O clinica de 5 stele
De Visoiu Simona pe 01 Martie 2010

Recomand tuturor sa vina la acesta clinica, unde serviciile si personalul sunt la cel mai inalt nivel, iar domnul doctor Tutunaru este un om exceptional. Eu m-am simtit foarte bine, am fost de 2 ori.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.