• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Pentru Monica 1972
De Pislaru pe 30 August 2010

Pentru menstruatie neregulata ia medicamentul naturist Donavital - 4 ml dimineata. Mie mi-a reglat menstruatia din prima luna. Asta acum 2 ani. Il recomand tuturor. Nu are efecte adverse. Ia-l maxim 6 luni.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Victoria Pana pe 27 August 2010

Datorita domnului doctor sunt mamica a doi baietei sanatosi si frumosi. Asta nu ma face decat sa-l recomand cu caldura tuturor celor care-si doresc sa devina mame si sa-i multumesc pentru tot.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Alina pe 27 August 2010

Dupa 2 sarcini pierdute am reusit, acum 3 ani, sa dau nastere unui copil, datorita profesionalismului domnului doctor, iar acum punem bazele unei alte sarcini. Mergeti cu incredere pe mana dumnealui.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Monica1972 pe 20 August 2010

Buna, eu sunt din Buzau, si am 39 ani, ma chinui de 11 ani sa dau nastere unui bebelus. Am pierdut 4 sarcini, ultima a fost in octombrie 2002, iar din 2006 am o menstra care vine cand vrea ea, am bufeuri, o stare de nervozitate mai mare(ma enervez foarte repede), insomnii, si a mai scazut si apetitul sexual. Impreuna cu sotul meu ne-am gandit foarte serios la o fertilizare in vitro, doar ca avem ceva retineri fata de procedura.
Indreznesc sa te rog sa-mi dai cat mai multe informatii utile, asa de citit am citit tot ce s-a putut despre acest aspect, dar prefer sa aflu detalii de la cineva care a trecut prin asa ceva si a avut si rezultate bune.

Cu multumiri,
Monica

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Anca pe 01 August 2010

Un om deosebit si un medic foarte bun pe infertilitate. Am facut tratamente cu dumnealui.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Daniela pe 30 Iulie 2010

Buna ziua, eu am fost operata laparoscopic si mi sa diagnosticat endometrioza de gradul 4, o trompa infundata, iar cealalta pe jumatate. Am auzit diverse opinii despre dr. Tununaru si echipa de medici de la spitalul Elias, dar nu am avut vreo experienta acolo. As vrea sa stiu daca a avut cineva o situatie asemanatoare ca a mea si daca a reusit sa ramana insarcinata prin FIV la aceasta clinica cu aacesta echipa de medici? As vrea sa stiu daca mai pot spera. Va multumesc.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ileana pe 19 Iulie 2010

Dupa ani de fertilizari si inseminari pe la mai marii doctori ai capitalei, am ajuns cu o oarecare retinere la dr. Tutunaru, care mi-a diagnosticat cauza infertilitatii si alaturi de dumnealui si echipa de la clinica dansului (Genesys Fertility Center - aceasta este denumirea exacta)in urma unui FIV, am ajuns sa-mi imi strang in brate cele doua minuni ale vietii mele.
Va recomand din tot sufletul.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ana pe 17 Iulie 2010

Mergeti cu incredere. Rezolva orice problema.

Dr Dan Tutunaru
De Daniela pe 16 Iulie 2010

Am vazut o poza de-a Madalinei Manole gravida in sala de asteptare a Dr. Tutunaru. Asa ca tot "Tutu al nostru" este responsabil si de sarcina ei.

Dr Dan Tutunaru
De Raluca pe 15 Iulie 2010

Este un doctor deosebit, sunt insarcinata in luna a VI-a datorita lui, pentru ca si-a dat interesul sa pot pastra aceasta sarcina. Vi-l recomand cu incredere.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.