• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Clinica dr Tutunaru
De Diana tarapana pe 24 Aprilie 2012

Este o clinica particulara, pe str. Sandu Aldea nr. 86 (in zona Agronomiei), iar consultatia m-a costat 150 RON (consult si transvaginala).

Cei mai buni doctori din lume
De Ellie pe 24 Aprilie 2012

Desi nimeni nu imi dadea o seansa de a avea copii, am incercat in Anglia si Irlanda, aici am reusit din prima cu gemeni o fetita si un baiat, pe care i-am nascut in Anglia, acolo locuiam, dar am fost impresionata de profesionalismul domului Tutunaru si a doamnei Matei, am o groaza de prieteni din Anglia si nu numai, care au reusit sa aibe copii datorita dumnealor. Am avut mai multe operatii de fibroame, endometrioza, am probleme cu coagularea sangelui si multe altele si totusi am doi copii minunati. Va multumesc d-le dr. Tutunaru si d-na dr. Matei

Jos palaria!!!
De Giulia pe 25 Martie 2012

Dr. Tutunaru impreuna cu dr. Matei sunt oamenii in fata carora ma aplec cu respect. Datorita adumnealor am doi baieti obtinuti prin fiv, cu reusita din prima.

Programare
De Mony pe 08 Martie 2012

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt din Ploiesti si imi doresc sa ajung la Dr. Tutunaru. La ce clinica il gasesc si va rog si adresa. Cat costa consultul? Multumesc,
Mony

Medic extraordinar
De Carmen pe 27 Februarie 2012

Dl dr Tutunaru, tot respectul! Am un copil monitorizat de dansul, incerc sa il fac pe al doilea si tot la dansul apelez. Este intr-adevar zgarcit la vorbe, dar stie ce face! Vorbeste putin si exact cat trebuie! Face foarte bine ca nu are incredere in rezultatele altor medici. Tarifele sunt normale la cabinet si nu uitati ca e renumit Ca nu primeste bani la spital! Si asta dintotdeauna!

Medic adevarat
De Emi pe 25 Februarie 2012

Am fost supravegheata de dl. dr. de la 3 luni (am fost nevoita sa renunt la dr. Niculescu, giulesti - care printre altele este poate la fel de bun, dar nu a vrut sa ma asiste la nastere), dar am nascut in Braila! Asta este! Medic foarte bun si competent.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ina pe 23 Februarie 2012

Probabil sunteti prea stresat si din acest motiv totul vi se pare altfel decat ar trebui sa fie. Il stiu pe Dr Tutunaru de vreo 10 ani. Cunosc foarte multe persoane care au nascut cu el si multe care nu sperau sa mai ramana vreodata insarcinate si astazi au copii. Este un om si un medic de nota 100. Este singurul medic cu care as avea incredere sa nasc. Datorita acestui doctor eu astazi am o noua sansa la viata. Nu cred ca voi putea vreodata sa i multumesc suficient pentru asta. Nu am mers pe mana unui chirurg oncolog, am avut incredere in el.
Asa ca, daca nu va inspira incredere schimbati medicul. Dar nu denigrati un om care chiar isi face meseria.

Multumiri d-lui dr.
De Teodora. pe 20 Februarie 2012

Doar datorita lui D-zeu si d-lui doctor, avem astazi doua fetite sanatoase, dupa sapte sarcini pierdute, inclusiv la 7 luni. Multumim din toata inima d-le doctor!

Merita incercat
De Pacient pe 14 Februarie 2012

Buna Alex, scriu special pentru tine acest mesaj pentru ca te inteleg perfect. Ati mers foarte mult pe la medici si probabil ai / aveti nervi intinsi la maximn. Si eu ca si voi am ajuns la acest medic datorita celor care l-au laudat, dar imi era foarte teama dupa ce am citit articolul tau, dar am riscat. Eu incerc de 9 ani pe la multi medici renumiti printre care si Laura Dracea care este foarte cunoscuta si foarte amabila (si ceilalti erau foarte draguti ) dar nici unul nu a incercat sa vada ce problema am cu adevarat, se uitau pe analize si isi dadeau cu parerea. Cand am ajuns la dr. Tutunaru am primit ca raspuns dupa multele discuti ca trebuie intai sa vedem ce problema este si dupa aceea celelalte (tratament, laparoscop, inseminare). Nu a luat in considerare analizele facute si crede-ma ca in 9 ani am ditamai dosarul. Lucru care mi-a dat incredere (ceilalti medici draguti amabili care imi acordau atentie maxima dupa ce citeau analizele spuneau ca nu pot face copii niciodata). Este parerea ta si nu se poate schimba, va doresc un bebe cat mai repede cu putinta. Celorlalte paciente va doresc sa mergeti macar o data si dupa sa trageti concluzii daca merita sau nu sa continuati la dr Tutunaru.

Megeti cu incredere
De Miki pe 14 Februarie 2012

Megeti cu incredere

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.