• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ionela pe 25 Octombrie 2010

As vrea sa stiu daca a mai avut cineva sotul cu Oligoastenoteratozoospermie. Ce tratament a facut si daca a putut avea copii? Multumesc si astept un raspuns.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Alina pe 22 Octombrie 2010

Buna, am vazut mesajul tau si ma gandeam sa-ti spun parerea mea. Am fost pacienta dr. Tutunaru (am si nascut in luna iulie 2010). Ca Dr. este ok, foarte direct, foarte ocupat si stresat de un numar mare de paciente. Pe mine m-a ajutat ac. strategie a ac dr, modul de a-ti explica unele detalii cam lasa de dorit, ma repet e foarte direct, dar la urma urmelor este un dr. bun, respectat si cu rezidenti de mare clasa (Dr. Salom - Spital Elias), e profesionist.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Loredana pe 21 Octombrie 2010

Ma poate ajuta vreuna din voi cu cateva informatii despre dl dr. Tutunaru? Cum este ca om, cum se comporta cu tine, orice. Va multumesc.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ana pe 16 Octombrie 2010

Am 41 de ani si numai datorita dr. Tutunaru am reusit sa am o mandrete de baiat, acum in varsta de 1 anisor. Este un dr extraordinar, lasati-va pe mana lui, ca stie exact ce face si in scurt timp veti avea bebelusii doriti in brate.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Didi pe 04 Octombrie 2010

Este suficient sa-mi zambeasca si mi-a inseninat ziua.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Alexandraa pe 30 Septembrie 2010

Eu sunt din provincie si am pierdut 2 sarcini dintre care una de 18 saptamani cu o dr. renumnita si considerata foarte buna din Bacau. Am ajuns la domnul doctor Dan Tututnaru si datorita dumnealui am o fetita de 9 luni sanatoasa. Stie ce face, raspunde la intrebari cu profesionalism, mai face si cate o gluma ca sa nu mai fie atmosfera asa tensionata cand tu crezi ca e sfrasitul lumii, e super. Mie una mi-a placut - nu vorbeste aiurea, e foarte dragut si niciodata nu se da batut. Mai rar asemenea medici. Bravo lui! E un superdoctor.

supertutu
De Alexandra pe 29 Septembrie 2010

e adevarat ca nu te ia de mana si-ti povesteste tot, ca un medic de familie, dar iti raspunde la intrebari cu profesionalism, iar daca apare o problema, ai increderea ca stie ce face. eu am nascut cu el si-l recomand oricui are nevoie sa iasa totul bine, nu sa fie tinut in brate. e un fel de dr. house :)

pt monica1972
De Magda pe 29 Septembrie 2010

daca vrei fertilizare intereseazate in ungaria clinica se numeste kalii si au in seghet, debreten si budapesta acolo ai mai multe sanse pt varsta ta.

Un bun doctor , profesionist dar ca om este de o foarte proasta calitate
De Coco pe 28 Septembrie 2010

In momentul cand acest doctor iese din operatie iar sotul asteapta un rezultat si raspunsul sau este " Stati linistit traieste " - in acel moment poti sa-l dai cu capul de pereti , cu asa ceva nu se glumeste .
In cabinetul sau particular nu exista nici o fise la paciente ,nu are nici o evidenta cu acestea . Folosete timpul de lucru la Spitalul Elias pentru consultatiile sale particulare ( in detrimentul cui????)

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Diana pe 07 Septembrie 2010

Este cel mai profesionist doctor pe care l-am intalnit. Am facut tratament si acum asteptam rezultatele. Mergeti cu incredere la domnul doctor.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.