• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Intrebare
De Ev e Manea pe 07 Iulie 2017

Buna tuturor! Am si eu o rugaminte! Cum pot face rost de nr domnului doctor pt programare? Si un orar ? Multumesc

pareri operatie
De Andreea pe 25 Mai 2017

Buna dimineata, tuturor. urmeaza sa fac o operatie laparoscopica pt 2 chisturi ovariene endometriozice. este cineva cere s-a operat de curand si imi poate impartasi putin din experienta sa?
imi este foarte frica de anestezie, sincer; si as fi vrut sa stiu cum decurge intreaga operatie. multumesc!!!

Recomandare
De Luminita pe 10 Aprilie 2017

Este cel mai bun. Este singurul medic care mi-a dat șansa de a avea un copil.
Când alții spuneau ca sunt sanatoasa si ma sfatuiau sa merg in concedii, el a detectat problema, m-a tratat si acum aștept sa nasc.
Descriere: profesionist
Ii mulțumesc din suflet.

Afaturi
De Zina pe 08 Martie 2017

Buna fetelor! Sunt noua pe acest forum.....ce recomandari mi-ati putea da in ceea ce-l priveste pe Dc. Tutunaru? S-a operat cineva la dumnealui? Este o persoana devotata muncii? Ce pareri aveti? Multunesc. Va pooop

recomandare sincera!
De PETCU pe 13 Februarie 2017

buna ziua, ma numesc Diana si dupa ce l-am cunoscut pe Dl Doctor Tutunaru, viata mea a capatat alt sens. dupa ani de descurajari din partea tuturor medicilor pe care i-am intanlit pe parcursul a 8 ani, Doctorul Tutunaru mi-a dat sansa sa sper si sa cred ca inafara de Dumnezeu, exista si un doctor corect.
am citit comentarii de gen ca nu se poate comunica, cu acest Doctor, FALS!
E un om care stie pe ce se bazeaza in orice moment si-ti spune in fata care-ti sunt sansele. am o minune de copil de 4 ani, dupa fertilizarea care mi-a facut-o acest Domn Doctor. sunt un om implinit datorita lui.
D-le Doctor Tutunaru, Va multumesc sincer, pentru tot.

Multumim domnului doctor
De Muruga Monica pe 11 Februarie 2017

Un medic deosebit.Viata noastra s a schimbat, va multumim domnule doctor!

Succes in continuare dle doctor!!!
De O mamica fericita! pe 27 Ianuarie 2017

Buna ziua! Si eu sunt fericita mama a unui super baietel datorita dlui dct Tutunaru. Am nascut prin cezariana cu dansul, la 39 sapt si 3 zile, in februarie 2015. Pot spune ca mi s-a recomandat FIV-ul de catre alti medici in urma unor analize si a 3 sarcini intrerupte, insa dl doctor de la prima consultatie mi-a dat incredere ca va fi bine, a demontat parerile celorlalti medici si...bine a facut! Dupa nici 2 luni, s-a intamplat minunea, natural..., dl dct mi-a urmarit sarcina...si tot dansul m-a si operat. Intr-adevar, nu este dansul prea comunicativ, insa imi raspundea la orice intrebare. In alta ordine de idei, cand mergeam la consultatii am intalnit foarte multe fete cu cazuri disperate, pe care dl dct le-a "rezolvat" si erau insarcinate la momentul respectiv. La cat mai multe cazuri rezolvate dle doctor!!!

Un nesimtit de doctor
De Mohammed Al Hayat pe 10 Decembrie 2016

Un doctor nesimtit, iti vorbeste din copac ca si cum ar fi Dumnezeu pe pamant. Este numai dupa bani iar rezultatele tind spre zero. Un bisnitar altfel nu il pot numi. Nu recomand.

MINUNAT OM!
De Mihaela pe 31 Octombrie 2016

Dupa 10 ani de incercari la medici renumiti din Romania si din strainatate, plus diagnostice care mai de care...dr Tutunaru a fost SINGURUL care mi-a spus ca SE POATE! Si asa a fost! Am obtinut sarcina pe diagnostic de Hipogonadism Hipogonadotrop sub indrumarea unui MEDIC EXCEPTIONAL/ OM MINUNAT!
Pe langa experienta foarte vasta este si un suflet care intelege TOATE nevoile celor care cauta sa intrupeze ingerasi. Nimeni nu pleaca fara solutie de la cabinetul/clinica dansului.

Un doctor ca toto ceilalti, doar banul conteaza !!!
De Niculae pe 31 August 2016

Eu si sotia mea, am incercat sa facem un copil. Dupa mai bine de un an de incercari nereusite, am vrut sa vedem de ce nu putem sa concepem un copil. In familie il am pe unchiul meu care a avut diagnosticul de "azoospermie acuta". Am fost timis de catre cineva la faimosul doctor mult prea slavit pe acest forum. Am sunat la dansul si am fost indrumat catre clinica dimnealui sa fac o spermograma. Zis si facut, dupa ce am luat rezulatele m-am dus la cabinetul acestui doctor pentru a le citi. Dupa ce am asteptat la o coada timp de 3 ore in sfarsit am ajuns si i-am aratat rezulatele. Vazand rezultatele acesta mi-a spus, citez: "Aaaa pai cu o asa spermograma, tu nu ai nici o sansa sa faci copii, numarul de spermatozoizi este bun insa nu sunt suficient de mobili"! Va spun ca am plecat foarte dezamagit si nu o sa recomand acest doctor la nimeni. Am fost la o doamna doctor a sotiei mele, care mi-a spus ca sa nu imi fac griji pentru ca se pot face copii, doar ca trebuie sa tin un regim si niste vitamine. Asa am facut si in momentul in care va scriu, am un baietel de 1 an si 5 luni. Asa ca domnule doctor Tutunaru, va rog eu, nu ne mai taiati de tot craca de sub picioare ca sa venim des pe la dvs si sa va bagam bani in buzunar degeaba, pt ca nu este frumos si nici profesionist. Fiti un profesionist si va rog lasati japca deoparte !

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.