• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

UN MEDIC DE EXCEPTIE!!!!!!
De ELENA PAVEL pe 04 August 2016

EXEPTIONAL! MAGNIFIC!
Acesta este dr. Dan Tutunaru

dupa ani de tratamente, am ajuns sa-l cunosc pe dl dr ,cu recomandare , iar dupa nici 2 luni am reusit sa raman insarcinata.
Am fost supravegheata in toate cele 9 luni de sarcina, iar in decemrie 2004 am adus pe lume pe micuta Alexia, cu ajutorul dl dr prin cezariana
dupa aprox 11 ani suntem fericiti, sanatosi cu totii si ii multumim din suflet dlui dr Tutunaru.
si sora mea si o prietena de-a mea a nascut cu dansul, si totul a decurs normal
AVEM COPII SANATOSI SI FERICITI DATORITA DANSULUI!
Va imbratisam cu drag, dl dr, si suntem alaturi de dvs
cu deosebit respect
ELENA PAVEL

dr dan tutunaru
De Anonim pe 22 Mai 2016

Bună ziua. Super dl.doctor Tunuaru. Totul bine și frumos dacă ai sarcina fără probleme. Atunci când te prezinți la el cu contracții la 32 de săptămâni te tine la clinica 2 zile iar apoi îi spune secretareI sa Îți cheme un taxi sa te duci la Polizu k naști prematur dar fără scrisoare medicala și sa nu spui k vi de la clinica. Copil monitorizat săptămânal dar totuși născut fără un rinichi.sarcina rezultata prin fiv. Fără nici un bon fiscal la nici una din consultații , fără bon la fiv , fără bon la cerclaj fără nici un bon în general.mulțumim pt nepăsare dl doctor Tutunaru.

Super Tutunaru
De Hermina pe 19 Aprilie 2016

Bună ziua,

Mă numesc Hermina Doina si am.născut la sfârșitul anului 2015 cu Dl Dr Tutunaru Daniel!!
Pe lângă faptul că nu sta la taclale cum o fac alții,sau să te pupe în c.r (scuzați mi expresia) dar am.citit mai jos comentariile unor Doamne,spunând ca nu au fost suficient de băgate. În seamă!! Doamnelor?! Dacă îl întrebati ceva,vă va răspunde cu siguranță de la A la Z-et...
Aaaa si inca ceva!!! Nu fac reclama Dl-ului Dr,dar dragelor eu am.născut fara bani....nici nu a vr să audă de bani.....doar ce i am achitat toate monitorizarile,( cam una pe.lună)iar spre sfârșit te cheamă din 2in 2saptamani,iar la toate cele ,mi a eliberat bon fiscal!!! Deci daca vroia să facă bani pe 'spinarea ' noastră cu siguranță ne."ardea" rău!
Sănătate....multă!!!

Endometrioza
De Aura pe 15 Aprilie 2016

Buna!Ma numar si eu printre persoanele operate laparoscopic de catre dl Dan Tutunaru si nu am cuvinte sa-i multumesc pentru tot ceea ce a facut ptr mine atat lui cat si echipei Genesys Fertility care au dat dovada de profesionalism.Am fost operata la inceputul lunii martie 2016 de endometrioza severa.Dupa am intrat la tratamentul cu diphereline pe o perioada de 6 luni.Am facut deja prima injectie si ma simt minunat.Mergeti cu toata increderea,intradevar vorbeste scurt si la obiect dar important este sa stie el exact ceea ce este de facut si rezultatele conteaza cel mai mult.Abia astept sa revin dupa prima menstruatie si sa rezolv probleme cu bebele deoarece ne dorim f mult un bebe.Am mare incredere in dansul dar stiu totodata ca nu este Dzeu.Voi reveni cu detalii..

UN MEDIC DE EXCEPTIE CUM RAR MAI GASESTI IN PREZENT ( 2016 )
De Dascalescu_mioara pe 25 Martie 2016

Intr+adevar PE FORUM parerile sunt impartite ....
dar din punctul meu de vedere, Dnul Dr Tutunaru este un doctor profesionist, il recomand cu caldura, mai ales celor care apeleaza la el pentru interventii laparoscopice unde Tutunaru este AS - este pentru a doara oara cand apelez la el cu interventie laparosopica ) operata joi 17 martie 2016 de fibrom cu dimensiuni extreme : 18cm:8cm iar prima oara acum 5 ani in 2010, tot cu o operatie laparoscopica la fel de dificila ) eu avand uter fibromatos si multe alte complicatii fiziologico+medicale la uter pe care nu este cazul sa le expun aici. Faptul ca am revenit dupa 5 ani tot la acest doctor, in conditiile in care inainte de 2010 am stat/ne+au plimbat- am asteptat ore in sir in spitale pe la usile a 5 doctori *de renume* prin Bucuresti cu bani si timp irositi de pomana cu acestia si am fost foarte dezamagita atit din pct de vedere profesional cat si socio-uman de acestia.... si de aceasta data dnul dr Tutunaru m+a operat laparoscopic foarte bine, sunt foarte multumita de tratamentul si serviciile intregii echipe de la Genesys Fertility unde m+am operat + in plus acorda atentie tuturor detaliilor post+operatorii, este riguros si profesionist in tot ceea ce face pentru operate+ sincer nu+mi doresc sa mai am parte in viitor de o alta interventie la uter dar, daca va fi cazul , voi apela SI A TREIA OARA TOT LA ACEST DOCTOR TUTUNARU pentru care ii multumesc din toata inima, ii doresc multa sanatate, putere de munca si reusite cat mai multe pe viitor cu toate pacientele dansului si cele care apeleaza la dansul le incurajez cu sinceritate ca nu vor fi dezamagite !

Pareri si pareri
De Mara pe 15 Februarie 2016

Buna, eu sunt in cautarea unui doctor care sa ma monitorizeze si asiste pt. a ramane insarcinata. Citesc mai jos comentariile si aproape ca ma descurajati. Insa, revin la propriile-mi credinte cum ca, nicio experienta nu-i la fel. Am auzit de acest dr. de la o prietena care a pierdut 3 sau 4 sarcini pana sa ajunga la el si s-a sovedit ca, prin rabdare si cunostinte, a ajutat-o sa duca sarcina la capat si chiar sa nasca o fetita sanatoasa. Si nu-i putin lucru sa vii din Sibiu pana in buc. doar ca sa ti se monitorizeze sarcina. Cred ca depinde de experienta fiecaruia si mai cred ca nu trebuie sa-i blamam atat pe medici prin prisma experientelor altora. Am consultat N medici, la recomandarile uneor prietene, cu experiente reusite in cazul lor, dar de care eu nu am fost multumita, fapt pt. care la a doua vizita nu m-am mai dus. Asa am constatat pe propria-mi piele ca nu trebuie sa iei de bun tot ce se scrie, fie de bine fie de rau, ci trebuie sa mergi la acel medic si sa te focusezi fix pe experienta ta in rel. medic-pacient. Pentru ca, de multe ori depinde de la caz la caz, de la pacienta la pac. s.a.m.d. cand ai incertitudini, cel mai bine este sa ceri o a doua parere. Daca este diferita, cere-o si pe a 3-a si fa ce simti,ghideaza-te dupa instinct! Nimic nu este intamplator!

Cata lipsa de profesionalism ....
De Cristina Necula pe 10 Februarie 2016

Buna ....vreau doar sa va avertizez pe cele care vor sa faca un consult la dr.Tutunaru sa se gandeasca de doua ori inainte .....nu ca as putea recomanda pe vreunul mai bun.... dar atata lipsa de profesionalism rar am vazut .....in primul rand ca mergi intr o casa din Bucuresti pe str.Sandu Aldea N86 unde nu au nici macar receptie nu mai zic un punct informativ ...mergi acolo ...astepti la intrare pe holul incapator ...intre timp vrand nevrand mai auzi si conversatia din interiorul ''cabinetului''si asa tam nesam fara programare esti invitat in spatele perdelelor (perdele pe post de usa inchisa pt.usa in realitate era din geamuri ).In interior un domn fara halat si fara un birou propriu zis unde ar trebui notate anumite date ...informatii ...rezultatul ...diagnosticul...te invita pe o sofa la o conversatie plan amicala ....dupa care esti invitata pe scaunul super modern pt.a face o ecografie ..dupa caz ...si uite asa dupa consult nimic drept dovada ca ai fii fost pe acolo ....nu tu eco imaginea ...nu tu un diagnostic ...nu tu o lista de preturi ....si rapid mi se spune 250 ron consultatia .....Bravo domnilor ....frumos ...profesionisti nu gluma ....FAbrica de bani nu gluma ....altceva nu este acea casa ...nu este un cabinet prea serios ....garantat ......nu recomand sub nici o forma ....nu va lasati pacalite doamnelor !

rabdare
De Ionescu pe 10 Februarie 2016

Rabdare, prea multa rabdare este necasara la dl Doctor, si-o poate permite cine are 25-30 ani, ca restul incet incet jung sa aiba AMH 0 tot asteptand....

fiv Tutunaru
De Ramyclau pe 31 Octombrie 2015

Buna fetele,
Sunt dupa prima experienta fiv. Ieri beta hch 0.1...deci nicio sarcina.Fiv.ul l-am facut cu dr Tutunatu...relativ totul ok...mergem mai departe cu forte noi pt urmatoarea incercare...bafta tuturor

A facut cineva interventie laparoscopica pentru endometrioza? Cand v-ati trezit din anestezia generala?
De Andreea M pe 02 Martie 2015

Am de facut miercuri o operatie pentru rezolvarea acestei probleme cu endometrioza.. Si mi s-a spus ca voi fi sub anestezie generala.
Stie cineva cand va trece efectul anesteziei?

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.