• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Program clinica
De Ema pe 08 Ianuarie 2010

Buna ziua,
Care este programul dr. Tutunaru la clinica? Are program si sambata?
Va multumesc!

Mergi cu incredere
De Scumpete pe 03 Ianuarie 2010

Am reusit sa avem un baietel datorita domnului dr. Dan Tututnaru.
Merita sa ajungi pe mana dumnealui.

Fiv
De Madi pe 24 Decembrie 2009

Buna, a facut cineva de curand FIV cu dr. Tutunaru si dr. Matei? Daca da, va rog frumos sa-mi spuneti cat a costat si daca a reusit. Multumesc, astept raspuns.

Iti recomand cu caldura acest doctor!
De Daniela pe 15 Decembrie 2009

Eu iti recomand sa te duci cu toata increderea si cu inima deschisa! Bafta!

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Adela pe 08 Decembrie 2009

Buna tuturor. Eu am ambele trompe impermeabile si m-ar interesa daca ma pot duce cu incredere la el si daca imi poate rezolva problema. Imi doresc un copil.

Raspuns pentru Iulia
De Eba pe 07 Decembrie 2009

Eu am facut laparo la Elias in iulie 2009, la dr. Tutunaru si a fost foarte bine,in aceeasi zi, m-am externat. Cu o zi inainte mi-au luat analizele de sange, dupa care a doua zi dimineata am fost operata. Pentru mai multe detalii ma poti contacta la urmatoarea adresa de stanescu_cosmina@yahoo.com.

Cel mai bun dintre cei mai buni
De Daniela pe 05 Decembrie 2009

Sunt in saptamana a 10-a si merg la Domnul Dr. Tutunaru si vreau sa va spun ca este cel mai bun medic. Problema mea cea mai mare era lipsa ciclului menstrual. Toti medicii la care am fost, imi recomandau "Duphaston" si imi rezolvau problema. Dupa 1 an de "incercari" si de mers pe la toti medicii asa zisi buni, am ales sa ma duc la dansul in august, iar in octombrie m-am intors insarcinata in 5 saptamani. Acum sunt fericita la maxim si il asteptam cu nerabdare pe bebe.

Laparo
De Iulia pe 04 Decembrie 2009

Alina te rog mult spune-mi si mie mai multe amanunte despre laparo!
Iti faci analize inainte acolo? Cum se procedeaza?
Multumesc!

Raspuns pentru Maria
De Luminita pe 30 Noiembrie 2009

Draga mea, Maria, naiva esti tu! Domnul doctor Tutunaru raspunde in general la email-uri si la mesaje, asa ca ar fi mai bine sa fi mai rezervata in a face persoanele care scriu pe acest site naive. Eu am tot comunicat cu domnul doctor in acest mod.

Laparoscopie
De Iulia pe 30 Noiembrie 2009

Buna, Alina! <br>
Te rog mult spune-mi si mie mai multe amanunte despre operatie(laparo).
Urmeaza sa ma operez si eu in jur de 15 decembrie si am mari emotii.
Multumesc.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.