• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Pentru Rodica2006
De Daniela pe 28 Februarie 2010

Si pe mine m-a trimis la doamna dr. Vladutu si am ramas insarcinata intr-o luna, acum sunt insarcinata in 23 de saptamani, asa ca cu toata increderea si bafta multa!

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Nicoleta pe 25 Februarie 2010

Dl. dr.Tutunaru as vrea si eu sa raman insarcinata, dar incerc si degeaba. Cum pot sa vb cu dumnevoastra pt o programare pentru a-mi face analize sa vedem despre ce este vorba si apoi sa spuneti dumneavostra decizia finala ce este de facut. In primul rand am 25 ani, am fost operata de chist ovarian stang, iar doctorul mi-a spus ca pot ramane insarcinata dar de 3 ani incerc si degeaba. Astept raspunsul dumneavoastra.Multumesc anticipat. Daca vreuna din voi fetelor puteti sa-mi raspundeti printr-o metoda pe care ati folosit-o, va rog sa o faceti. Multumesc.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Crystin pe 24 Februarie 2010

Trompe impermeabile.

Cel mai minunat om din viata mea
De Crystin pe 24 Februarie 2010

Cu ani in urma dupa ce am umblat prin fel si fel de medicii am facut o histero unde s-a vazut trompe varza si asfel am facut un fiv esuat la 5 sapt am ajuns la domnul dr. care mi-a spus hai sa facem o laparo nu am incredere in histero si surpriza cand aveam lumea faramata in mii si mii de bucatele rezultatul laparo trompa stanga permeabila si cea dreapta dupa injectarea substantei de contrast in rest totul normal trompe uter ovare normale si am 34 de ani. Acum am o speranta datorita acestui minunat medic am plecat la 08:30 de acasa si la ora 13:00 eram in patut cumintica. Va multumesc.

Dr. Tutunaru
De Rodica2006 pe 17 Februarie 2010

Am fost la dr. Tutunaru in urma cu 2 sapt si mi-a spus ca am ovare micropolichistice si m-a trimis la dr. Vladutu pt un tratament homeopat, dupa care daca nu reactionez la acest tratament trebuiE sa ma programeze pentru laparoscopie. Mentionez ca ne dorim foarte mult un copil si totodata avem mare incredere in dr. Tutunaru ca o sa reusim.

Un om cu suflet
De Asi76 pe 14 Februarie 2010

Eu merg la dr. Tutunaru, sunt in curs de a face o inseminare artificiala. Sunt multumita de cum a decurs pana acum planul de tratament si sper ca asa va fi si pe viitor. Am auzit numai lucruri bune despre dr. Tutunaru si rezultatele pe care le are si sper ca si eu sa fiu una din viitoarele mamici fericite. Doamne ajuta-mi.

Dr. Dan Tutunaru
De Dinu dorina pe 13 Ianuarie 2010

Pe dr. Tutunaru l-as recomanda oricarei gravidute - cu sau fara probleme de sanatate grave. Este un om minunat si un adevarat profesionist. Avem o minune de 2 ani si o luna Daniel Luca, pe care, fara dr. Tutunaru acum nu am fi avut-o.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Daniela pe 12 Ianuarie 2010

Eu nu m-as mai duce la altcineva, de cand l-am cunoscut pe acest om si am curaj chiar sa nasc natural cu el.

Program cabinet
De Daniela pe 12 Ianuarie 2010

Este in fiecare zi la cabinet de luni pana vineri de la 12:00 la 18:00 si mai mult, pana la ultima pacienta, pentru ca intre timp, se poate duce si la o nastere.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Ela pe 11 Ianuarie 2010

Ai facut FIV? Daca da, da-mi, te rog, mai multe detalii.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.