Astepti un copil? 4 criterii importante ca sa alegi caruciorul perfect pentru noul membru al familiei

/ / Modificat: 2015-10-26
Astepti un copil? 4 criterii importante ca sa alegi caruciorul perfect pentru noul membru al familiei

Alegerea unui carucior potrivit pentru noul venit in familie nu este deloc usor de facut. Trebuie sa luam in calcul mai multi factori, de la siguranta si confortul bebelusului, pana la calitatatea lui si rezistenta in timp. Produsele Baby Merc reprezinta optiunea perfecta pentru bebelusi deoarece sunt realizate dupa nevoile copiilor si ale parintilor in aceeasi masura.

Micutii trebuie sa cunoasca lumea si este chiar recomandat sa iesim des cu ei afara in plimbari in parc si oriunde avem probleme de rezolvat. Asadar, caruciorul este absolut indispensabil la venirea pe lume a bebelusului.

Iata 4 criterii pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand alegi caruciorul pentru bebe:

Siguranta

Aceasta este extrem de importanta, iar ea poate fi determinata de sistemele de prindere, bara de protectie, un ham cu centuri de siguranta si un cadru stabil. Franele sunt foarte importante atunci cand alegem un carucior, iar unele de buna calitate vor proteja bebelusul mai bine.

Materiale de calitate

Aceste detalii sunt foarte importante atunci cand alegi caruciorul bebelusului. Folosind materialele care sa asigure o temperatura optima si sa fie impermeabile carucioarele Baby Merc sunt realizate astfel incat sa mentina o temperatura optima pentru bebelus in zilele friguroase de iarna.

Confortul bebelusului 

Confortul lui reprezinta de fapt confortul intregii familii deoarece de multe ori starea lui de spirit dicteaza durata drumurilor noastre in afara casei. In timp ce ne plimbam sau in timpul exrcursiilor in familie, daca micutul nu se simte bine, cu siguranta intreaga zi va fi compromisa, asa ca atunci cand alegi un carucior, e bine sa tii cont si de acest factor.

plimbare_bebe_carucior

Rezistenta 

Un criteriu pe care ar trebui sa-l iei in calcul in cazul in care vrei sa pastrezi acelasi carucior pentru mai multa vreme si sa nu fii nevoita sa cumperi unul nou dupa primul an. Caruciorul Baby Merc este unul de cursa lunga, ce va fi alaturi de tine si familia ta in primii ani de viata ai micutului.

Optand pentru orice model de carucior Baby Merc 3 in 1, cu landou, parte sport si scoica, vei avea toate accesoriile necesare pentru transportul bebelulusului in siguranta oriunde, iar cadrul pliabil va fi foarte util pentru drumurile lungi cu masina.

Va asteptam in magazinul nostru online www.babymerc.ro!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre