Caruciorul pentru gemeni - cum il alegem

/ / Modificat: 2023-02-21
Caruciorul pentru gemeni - cum il alegem

Pregătirile pentru venirea unui nou suflet în familie sunt poate printre cele mai frumoase momente din viața ta. Muntele de emoții combinate crește cu fiecare săptămână.

Pregătirile pentru venirea unui nou suflet în familie sunt poate printre cele mai frumoase momente din viața ta. Muntele de emoții combinate crește cu fiecare săptămână.

Însă, ce te faci când Dumnezeu te-a binecuvântat cu 2 copii deodată?

Nu trebuie să -ți fie frică. Oprește-te, respiră adânc și ia lucrurile pas cu pas, ușor, în același ritm ca și până acum. Gemenii sunt o bucurie, o minune ce nu se poate descrie în cuvinte.

Totul devine dintr-o dată la puterea a doua, la fel și căruciorul. Este de la sine înțeles că ai nevoie de un cărucior rezistent și încăpător pentru amândoi.

carucior pentru gemeni 

Ce este un cărucior pentru gemeni?

Probabil te-ai familiarizat deja cu sutele de exemple de cărucioare pentru gemeni. Un lucru este cert, are 2 locuri în loc de unul. Copiii pot fi așezați în diverse poziții, în funcție de cărucior.

Plimbarea alături de micuții tăi prin parc în zilele de primăvară va fi o adevărată relaxare cu un astfel de produs, deoarece poți ieși și singură cu amândoi fără să fii nevoită să apelezi mereu la ajutor.

Este un produs special, conceput pentru 2 suflete. Cu ajutorul său vei transporta bebelușii în maximă siguranță. Nu trebuie să-ți faci griji nici de accesoriile necesare, deoarece ai loc pentru tot:

  • jucării;

  • păturici;

  • pampers, etc.

Ce tip de cărucior pentru gemeni să alegi?

Pe piață vei găsi o varietate de modele de cărucioare pentru gemeni. Astfel, căutarea se îngreunează, iar sutele de întrebări îți inundă mintea.

Așadar, o alegere potrivită pornește de la o îndrumare clară. Toate modelele se comasează în 2 mari categorii:

Cărucior gemeni duo:

  • Locurile sunt alăturate;

  • Bebelușii stau unul lângă altul;

  • Spațiul fiecărui copil este bine delimitat, la fel și sistemele de siguranță;

  • Cei mici au șansa de a crea o legătură mai strânsă;

  • Sunt ușor de supravegheat.

Cărucior gemeni tandem:

  • Gemenii sunt poziționați față în față/spate în spate;

  • Foarte ușor de manevrat, deoarece au dimensiuni reduse;

  • Micuții vor fi separați în timpul mersului;

  • Există suficient loc pentru toate accesoriile.

Cum alegi un cărucior pentru gemeni?

Cărucioarele pentru gemeni au anumite caracteristici față de clasicele produse pentru un singur bebe. În cazul acesta, sistemele de siguranță trebuie să fie mai stabile.

Alege căruciorul în funcție de următoarele caracteristici:

  1. Poziția șezutului – în funcție de ce îți dorești ca cei mici să aibă în prim plan, așa vei alege și căruciorul; astfel, poți opta pentru o priveliște către natură sau către părinți sau copiii se pot vedea unul pe altul; cărucioarele pentru gemeni sunt echipate cu locuri reversibile, fiind cea mai ideală alegere;

  2. Vârsta celor mici – cărucioarele pentru gemeni sunt gândite diferit, față de clasicele opțiuni; așadar, vei alege în funcție de vârstă și nevoi:

  • 0 – 6 luni: este nevoie de cărucioare ce îți oferă posibilitatea de a-i lăsa pe orizontală; astfel somnul micuților nu va fi afectat;

  • peste 6 luni: te poți orienta către un cărucior care are poziția în șezut; înălțimea este ajustabilă.

  1. Sisteme de siguranță: siguranța piticilor tăi este pe primul loc înainte de toate; alege un cărucior pentru bebe cu sisteme de siguranță bine puse la punct; chiar dacă prețul este relativ ridicat, știi că cei mici vor fi mereu protejați de factorii externi imprevizibili; pentru a avea un nivel de liniște maximă, alege căruciorul în 5 puncte, cu bare de protecție detașabile;

  1. Roțile căruciorului: roțile trebuie să fie cât mai pivotante pentru a fi o mămică de invidiat; sunt ușor manevrabile și dotate cu sisteme de frânare de încredere, ce pot să fie activate în cel mai scurt timp cu putință.

Cărucioarele pentru gemeni sunt produse cu totul speciale pentru noua voastră familie. Ele îți oferi posibilitatea de a ieși la plimbare sau la cumpărături alături de micuții tăi, fără a face nici un fel de compromis.

Te poți descurca de una singură, fără să ai nevoie mereu de ajutor. Lucrurile pentru situații imprevizibile și nu numai vor avea loc în același cărucior cu micuții tăi.

În funcție de preferințe și de buget, ai o varietate de produse din care poți alege. Unele vin cu accesorii pentru mașină sau gentuțe speciale pentru lucrurile personale, astfel încât să-ți ușureze căutarea.

Alege cel mai potrivit cărucior pentru bebelușul tău punând pe primul loc siguranța lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucior bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre