S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat carucior pentru confort si aventura

/ / Modificat: 2023-02-17
S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat carucior pentru confort si aventura

In luna februarie, brandul olandez de carucioare vine cu o noutate care revolutioneaza domeniul de puericultura prin lansarea caruciorului Joolz Aer+.

Noul carucior a fost testat inainte de lansare, unde a fost premiat cu renumitul Red Dot Award pentru design si a primit calificativul de `cel mai bun din test` de catre Organizatia Consumatorilor Europeana.

Joolz Aer+ detine toate avantajele pe care le cauta un parinte: este usor ca un fulg, se pliaza si depliaza intr-o secunda cu o singura mana si se adapteaza nevoilor unei familii care iubeste confortul si aventura.

Joolz carucior pliere

Scaunul sport ergonomic sustine dezvoltarea copilului si se ajusteaza cu usurinta intr-o pozitie de reclinare totala pentru un somn cat mai confortabil.

Caruciorul este produs din materiale 100% reciclate; brandul promoveaza responsabilitatea atat fata de copil, cat si pentru planeta.

Mai mult, caruciorul Aer+ are dimensiunile unui bagaj de mana si este prevazut cu o capotina extra extensibila, plus factor de protectie 50+ impotriva razelor ultraviolete. Cantareste doar 6 kg, poate fi transportat cu usurinta pe umar cu ajutorul curelei de transport si se pliaza / depliaza cu o singura mana intr-o secunda.

Joolz cel mai usor carucior

In plus, aspectul caruciorului se adapteaza cresterii copilului. Spatarul extra-lung ofera o sustinere a gatului si a capului foarte buna, pana la o capacitate de 22 kg.

Daca familia se mareste, parintii pot achizitiona un landou suplimentar pentru a folosi caruciorul de la nastere si un board pentru carucior pentru fratele / sora mai mare.

Landoul caruciorului Aer+ este singurul din lume care se pliaza impreuna cu caruciorul – o inventie brevetata marca Joolz. in aceasta combinatie, caruciorul cantareste doar 8 kg si se pliaza / depliaza cu o singura mana in doar 3 secunde.

Joolz este un brand sustenabil si ofera o garantie transferabila de 10 ani pentru un astfel de carucior, incurajand folosirea unui carucior de catre mai multe familii.

Caruciorul Joolz Aer+ este disponibil din luna februarie in diverse nuante de culori pe www.adinish.com, Showroom-urile Adinish din tara si magazinele partenere.

Adinish Trading SRL este reprezentanta exclusiva a marcii Joolz in Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucior bebelus Plimbare bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre