Mamici calatoare – Pe unde te poti plimba cu pruncul tau daca stai in Bucuresti

/ / Modificat: 2023-12-12
Mamici calatoare – Pe unde te poti plimba cu pruncul tau daca stai in Bucuresti

Se spune ca in primele zile de la sosirea pe lume a bebelusului nu sunt recomandate iesirile in aer liber, cel putin pana cand pruncul se acomodeaza cu mediul exterior. Exista tabere si tabere: unii specialisti spun ca nu este niciun fel de problema ca micutul sa stea pentru cateva minute in aer liber, in timp ce altii sunt destul de stricti in aceasta privinta.

Pana la urma, parintii sunt cei care au ultimul cuvant si mai ales mama. Daca vrei sa iesi la plimbare cu pruncul prin Bucuresti, randurile urmatoare ar putea sa iti ofere inspiratia necesara pentru urmatoarele locatii de descoperit impreuna.

Iata cateva locuri frumoase din Bucuresti unde te poti plimba cu micutul tau

  • Calea Victoriei

 Calea Victoriei din Bucuresti este una dintre cele mai frumoase din capitala si luata la pas de multi turisti straini care vin in vizita. Daca ti se face dor de centrul Bucurestiului sau daca pur si simplu vrei sa te delectezi cu minunatele cladiri din zona, poti iesi la plimbare cu pruncul tau pentru cateva minute, pe Calea Victoriei. 

Bineinteles ca si anotimpul conteaza foarte mult in acest caz, insa daca tu si bebe sunteti bine imbracati, nu va mai ramane decat sa va bucurati de companie de calitate, la pas pe Calea Victoriei din capitala.

  • Parcul Herastrau

 Parcul Herastrau este unul dintre cele mai mari din Bucuresti si loc de promenada pentru toata lumea, nostalgici si mai putin nostalgici. Poti admira privelistea deosebita in timp ce pruncul doarme linistit in carut si poti lua o gura proaspata de aer in acest parc deosebit. Este drept ca e mult de mers pe jos, insa nu este nevoie sa parcurgi tot parcul, ci sa ai in vedere o iesire apropiata, in caz ca trebuie sa te intorci acasa.

  • Parcul Kisellef

Amenajat dupa anul 1832 cand se construia soseaua Kiseleff, parcul cu acelasi nume se numara printre cele mai frumoase din Bucuresti. Poti lua la pas parcul Kiseleff, alaturi de pruncul tau, si descoperi, in plimbarile tale, monumente precum regele Ferdinand, Barbu stefanescu Delavrancea si alte personaje importante din cultura si istoria Romaniei.

  • Zona Academiei Romane

Daca esti din Bucuresti, cu siguranta stii cat de frumos este cartierul Cotroceni, zona unde se afla si Academia Romana. Cea mai frumoasa perioada este atunci cand teii sunt infloriti si ofera parfumul lor magic. Imagineaza-ti o dupa-amiaza minunata, alaturi de puiul tau, la o plimbare in doi. in acest caz, te poate ajuta un carucior de bebe de pe Altex, ca plimbarile voastre prin oras sa se desfasoare in deplina siguranta.

  • Parcul Cismigiu

 Si parcul Cismigiu continua sa straluceasca, asa cum poate, si sa aduca aminte de vremurile de alta data. Daca vrei sa iesi din casa alaturi de micutul tau, te poti delecta cu stradutele pline de farmec ale Cismigiului, in timp ce admiri arborii protejati din acest parc si porumbeii aflati intr-o continua joaca in lumea lor.

Asadar, Bucurestiul are farmecul lui si il poti descoperi alaturi de pruncul tau, in plimbarile tale prin oras. Locatiile de mai sus sunt extrem de fermecatoare si cu siguranta te vei regasi in fiecare colt vizitat, mai ales daca orasul Bucuresti este locul tau de nastere.

Sursa foto: Pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Plimbare bebelusi Bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre