Beezy de la Cybex – confortul absolut pentru parintii moderni care sunt mereu in miscare

/ / Modificat: 2024-03-26
Beezy de la Cybex – confortul absolut pentru parintii moderni care sunt mereu in miscare

 

Căruciorul BEEZY de la CYBEX este însoțitorul compact perfect pentru părinții metropolitani și iubitorii de plimbări în oraș sau călătorii. Acest cărucior agil este ideal pentru toate familiile care au o viață activă, mereu în deplasare, iar copiii lor experimentează de fiecare dată călătoriile în confort, siguranță și cu relaxare, oricând și oriunde.

BEEZY poate fi utilizat pentru bebeluși, încă de la naștere, până la vârsta de aproximativ patru ani datorită soluției sale complet ergonomice, care poate fi poziționată cu ușurință, în câteva secunde, folosind o singură mână.

Caruciorul BEEZY de la CYBEX

Beezy poate fi ușor de transportat în mașină, avion sau tren. Sistemul de călătorie oferă ușurință părinților pentru a strânge și desface căruciorul printr-o singură mișcare. Structura ultra-compactă permite depozitarea Beezy în portbagaj sau spațiul de bagaj din avion sau tren.

Caruciorul BEEZY de la CYBEX  

BEEZY este partenerul ideal pentru părinții moderni datorită caracteristicilor: 

  1. 1. Ultra-compact – se pliază pentru spații potrivite pentru bagaje și poate fi ușor transportat în mașină, avion sau tren 
  2. 2. Flexibil – poți schimba poziția scaunului printr-o singură mișcare
  3. 3. One-pull harness – poți strange și desface scaunul cu o singură mână 
  4. 4. Paletă nouă de culori moderne - Magic black, Fog Grey, Dark Blue, Stormy Blue, Candy Pink, Almond Beige 

Cybex aduce îmbunătățiri și noutăți în 2024 pentru modelul de cărucior Beezy prin adăugarea mai multor culori și actualizări de design (mâner de piele, logo amplasat pe accesoriile căruciorului, mărirea spațiului de la picioarele copiilor), roți mai mari pentru toate tipurile de teren și un coș mai spatios. Mai mult decât atât, accesoriile, precum husele de ploaie sau umbrela șic, adaugă extra confort copiilor. 

Caruciorul BEEZY de la CYBEX  

 

Caruciorul BEEZY de la CYBEX  

Produsele Cybex sunt disponibile în România la partenerii noștri: https://www.cybex-online.com/en/ro/stores 

 

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranța, inovația și stilul de viață sunt primordiale. Creat de Martin Pos în 2005, brandul german dezvoltă produse care fac viața de zi cu zi pentru părinți și copii mai sigură și mai confortabilă. Toate produsele urmează CYBEX D.S.F. principiul inovației, combinația unică de design distinctiv, cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate inteligență - "pentru toți oamenii de mâine".

Pentru mai multe informații despre CYBEX, vă rugăm să vizitați www.cybex-online.com.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucioare copii

Articole recomandate

Citeste si despre