7 lucruri pe care nu le stiai despre sex

/ / Modificat: 2011-10-28
7 lucruri pe care nu le stiai despre sex

Oricat de multa experienta ai acumula in timpul vietii, te confrunti deseori cu situatii noi si surprinzatoare despre care nu te-a avertizat nimeni in prealabil. Dragostea si implinirea intima sunt doua directii care iti vor da intotdeauna motive sa inveti cate ceva nou in fiecare zi. Iata 7 lucruri pe care nu le stiai despre sex.

Si femeile pot sa ejaculeze

Anumite femei sustin ca ejaculeaza odata ce ating climaxul. Specialistii confirma existenta fenomenului, fara sa poata determina natura lichidului eliminat: nu este nici urina, nici secretie vaginala, ci un fluid limpede, inodor, expulzat prin uretra sau prin alte canale urinare din apropiere.

Este posibil ca organele genitale sa nu se "potriveasca"

Contopirea trupeasca dintre un barbat si o femeie poate fi perturbata de un mic inconvenient: nepotrivirea in dimensiuni a organelor genitale. Daca penisul partenerului este prea mare pentru vaginul tau ingust, atunci veti fi nevoiti sa alegeti pozitii sexuale care permit o penetrare controlata (ex. femeia deasupra). Daca penisul este prea mic, incercati ipostazele "de la spate" sau apelati la ajutorul jucariilor sexuale.

Partea stanga a clitorisului ofera mai multa placere

Specialistii spun ca partea stanga a clitorisului, in zona superioara, este mai sensibila la atingeri, prin urmare produce o placere mai intensa in urma stimularii.

Foto: riflebirds.com

Multe femei sangereaza dupa actul sexual

Daca ti se intampla sa observi o scurgere usoara de sange dupa actul sexual, nu inseamna ca a venit menstruatia mai devreme sau ca te-ai ales cu o rana in urma penetrarii. In general, este vorba despre o infectie a cervixului sau un polip vaginal, afectiuni usor de tratat.

Multi barbati heterosexuali adora stimularea anala

Desi nu o recunosc de teama ca vor fi acuzati de alte orientari sexuale, multi barbati heterosexuali adora stimularea anala, datorita terminatiilor nervoase de la acest nivel. In plus, atingerea prostatei prin anus se poate transforma intr-un orgasm exploziv.

Femeile pot avea orgasm la nesfarsit

Daca partenerul tau are nevoie de un ragaz dupa consumarea unui act sexual, tu poti fi stimulata la nesfarsit dupa fiecare orgasm, avand toate sansele sa simti explozia de placere de mai multe ori la rand.

Sexul in timpul menstruatiei ajuta

Orgasmul este cel mai bun remediu pentru crampele menstruale. In plus, contractiile uterului favorizeaza eliminarea lichidului menstrual mai rapid.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre