Cum reusesc Anca Serea si Adi Sina sa aiba o viata de cuplu, desi au sase copii impreuna

/ / Modificat: 2021-12-12
Cum reusesc Anca Serea si Adi Sina sa aiba o viata de cuplu, desi au sase copii impreuna

Toti parintii stiu ca odata cu marirea familiei viata de cuplu poate avea de suferit; si asta cand ai un copil sau doi, daramite cand ai sase, cum este cazul perechii Anca Serea - Adi Sina. Cele doua vedete reusesc insa sa impace perfect viata de parinti cu cea de iubiti, iar pentru asta au cateva secrete, pe care nu ar fi rau sa le afle si altii.

Anca Serea este o mama model. A dat nastere la sase copii si nu exclude posibilitatea de a avea si un al saptelea. Multi o critica, si mai multi o admira. Insa putini se pot pune in pielea sa. Cea mai mare provocare pentru o mama cu atat de multi copii poate fi sa nu uite sa fie si sotie. Dar Anca Serea nu are probleme la acest capitol, dupa cum marturiseste chiar sotul ei, Adi Sina: Este o mamica desavarsita, si o partenera perfecta.

Cum isi mentin vie relatia de cuplu Anca Serea si Adi Sina

Cei doi sunt parinti model si incearca sa le ofera tot ce este mai bun celor sase copii ai lor. Evident, cei mai mici au nevoie de cea mai mare atentie. Cu toate astea, ei gasesc timp si pentru cariera, dar si pentru momente in doi, care le mentin aprinsa flacara iubirii si a pasiunii.

"Sunt foarte multe lucruri pe care le apreciez la Anca, incepand cu frumusetea si rabdarea. Apreciez faptul ca nu uita din cand in cand sa ne dea noua timp pentru relatia noastra. Are initiative sau raspunde la initiativele mele. E un lucru foarte bun. Avem multe responsabilitati, nu avem mereu timp pentru noi, asa ca trebuie sa ne croim timp. Ultima oara am iesit la un masaj de cuplu, la spa. Ne-am promis ca o sa facem acest lucru cel putin o data pe luna, daca reusim", a povestit Adi Sina, la "Vorbeste lumea".

Secretul unei casnicii fericite, dezvaluit chiar de Anca Serea

Recent, Anca si Adi au implinit 6 ani de cand s-au casatorit. Au impreuna patru copii, iar Anca mai are doi din prima casatorie. I-au crescut pe toti cu aceeasi dragoste si daruire si asta nu le-a erodat relatia. Din contra!

Secretul fericirii lor? L-a dezvaluit chiar frumoasa bruneta, intr-un mesaj pentru Adi, cu ocazia aniversarii lor.

"Fericiti pana la adanci batraneti nu este un basm, este o optiune. Prea repede au trecut 6 ani de cand eu si Adrian ne-am unit destinele in fata lui Dumnezeu si am pornit impreuna intr-o frumoasa aventura. Casatoria noastra a fost si continua sa ramana nu doar o relatie de iubire, ci si de prietenie, si de sustinere. Desi suntem firi diferite, incercam intotdeauna sa ne intelegem reciproc (uneori ne si iese), sa comunicam frumos, sa gasim mereu cateva clipe de petrecut impreuna si stim, cu siguranta, unul despre celalalt ca ne completam in ganduri si sentimente", a scris Anca Serea pe Instagram.

Faptul ca au sase copii nu ii incurca deloc pe cei doi: "Am reusit sa construim o familie frumoasa, ar copiii nu doar ne leaga si mai puternic unul de celalalt, ci sunt cele mai mari binecuvantari din vietile noastre".

FOTO: Facebook / Anca Serea

Taguri Viata de cuplu cu copil

Articole recomandate

Citeste si despre