Get Adobe Flash player

Alte boli de copii

Aici vei gasi alte probleme de sanatate care iti pot afecta copilul. Vei descoperi cauzele si tratamentul in cazul unor boli ca: rahitismul, hernia, astmul, diabetul si ADHD (tulburarea cu deficit de atentie si hiperactivitate).
Mamicile povestesc despre primele semne de autism Mamicile povestesc despre primele semne de autism

Desi primele semne de autism isi fac aparitia, in majoritatea cazurilor, inca de dinainte de implinirea a 3 anisori, la unii copii pot fi sesizate chiar si la varsta de bebelusi, inainte de 1 an. Cu

5 probleme genitale comune la copii 5 probleme genitale comune la copii

Problemele genitale intalnite la bebelusi sunt adesea congenitale ori se dezvolta pe parcurs, dupa nastere. Cel mai frecvent, copiii se confrunta cu afectiuni genitale la varsta de bebelusi.

Mai multe despre Alte boli de copii:
Cancerul osos Tetanosul Sindromul dopului de meconiu (boala meconiala) Alunitele la copii Ocluzia intestinala Convulsiile febrile la copii 11 gustari fara gluten pentru copii care nu il tolereaza Polipii nazali la copii Insuficienta respiratorie la copii Parafimoza la bebelusi/copil mic Bruceloza Miopia la copii Rubeola congenitala Manifestarile astmatice la copii. Cum le recunoastem? Refluxul gastric dauneaza dintilor copiilor? Supra si subponderalitatea la copii Tahipneea tranzitorie la nou-nascuti Factorii de risc pentru tulburarile alimentare la copii Ametelile la copii, cand sunt un pericol? Sindromul metabolic la copii Sindromul alergiei orale Sindromul Asperger Astigmatismul la copii Tulburarea obsesiv compulsiva la copii (TOC) Insuficienta renala la copii Infectiile fungice la copii Spasmofilia la copii Comotiile cerebrale la copii Flatulenta (gazele) la copii, cand trebuie sa iti faci griji? Distrofia musculara la copii ADHD-ul la copii, mituri frecvente Astmul la copii, provocat de produsele fast-food? Bulimia la copii Schizofrenia la copii Caderea parului la copii, cand este o problema? Copilul care nu ia in greutate, cauze si solutii Socul anafilactic la copii Sindromul de obstructie nazala la copii Cataracta congenitala Respiratia pe gura la copii, cauze si solutii Copilul somnambul, cauze si solutii Astmul la copii Dislexia la copii sau tulburarile de scris-citit Copilului ii curge sange din nas, cauze frecvente si boli asociate Botulismul infantil Program de slabire pentru copii Strabismul la copii Boala gura-mana-picior Insomnia la copii, semnul unei probleme medicale?

Aplicatii recomandate de Copilul.ro

Povesti
&
Invatam animale
&