Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Atelierele Micul Artist revin la Opera Comica pentru Copii

29 August 2017

Dupa succesul inregistrat in primul sezon al Atelierelor "Micul Artist" din anul scolar 2016-2017, incepand cu 1 septembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, da startul unei noi editii a unui program dedicat copiilor. Oferta de cursuri se imbogateste si din aceasta stagiunea vor fi 11 cursuri tematice pentru dezvoltarea abilitatilor si talentelor copiilor si tinerilor pana la 18 ani, de la oratorie, fotografie, cor, balet, flamenco si street dance pana la scenografie, actorie si arta medievala.

Anotimpuri - activitati

Inscrierile la ateliere se fac in perioada 1-10 septembrie, prin completarea cate unui formular online pentru fiecare atelier in parte. Grupele de participanti se vor forma in urma preselectiilor organizate la sediul Operei Comice pentru Copii. Atelierele se vor desfasura pe tot parcursul anului scolar 2017-2018, iar costul unei sedinte este de doar 10 lei. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul Operei Comice pentru Copii, www.operacomica.ro.

ateliere-micul-artist

Cursurile sunt sustinute de specialisti cu experienta in domeniu, care isi propun sa valorifice talentele artistice si calitatile native ale copiilor, prin intermediul educatiei non-formale. Instructorii sunt: balet - Jaqueline Bratu, balet plus - Theodora Munteanu, cor - Madalina Maxim, cor junior - Elena Iorgulescu, fotografie - Cristina Radulescu, oratorie - Nae Sovaiala, street dance - Ionut Picincu (Hammer), flamenco - Lucas Molina, scenografie - Bogdana Pascal, actorie - Andreea Corneanu, arta medievala - Mihai Serghei Todor, iar coordonatoarea intregului proiectul este Daniela Andronie.

Formularele de inscriere a copiilor la Atelierele "Micul Artist" vor fi disponibile incepand cu data de 1 septembrie pe site-ul www.operacomica.ro si pe pagina de facebook a institutiei.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori. Pentru stagiunea 2017-2018 sunt programate deja peste 400 de reprezentatii, dintre care 16 premiere.

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul