Specialisti de succes raspund tinerilor la intrebarea – De ce raman in Romania?

/ / Modificat: 2023-06-06
Specialisti de succes raspund tinerilor la intrebarea – De ce raman in Romania?

Un fenomen tot mai larg raspandit in Romania este dorinta tinerilor de a-si construi cariera si viata oriunde in lume, fara a mai lua in calcul dezvoltarea in Romania. Tinerii sunt expusi permanent informatiilor contradictorii despre mediul de afaceri din tara, iar modelele de succes in orice domeniu le sunt aproape necunoscute. Conferinta „De ce raman in Romania?”, aduce acum in fata elevilor si studentilor personalitati, care au povesti de succes in diverse domenii profesionale, pentru a-i inspira pe cei care isi cauta drumul in viata.

Evenimentul va avea loc pe 6 iunie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, intre orele 19:00 – 21:00 si este organizat de MindHeart Projects, in parteneriat cu Consiliul National al Elevilor, Consiliul Municipal al Elevilor Bucuresti. Specialistii de top care isi vor spune povestile din spatele unor cariere de succes, vor raspunde intrebarilor tinerilor prezenti, care pot afla cum este cu adevarat mediul de afaceri din Romania si cum poti avea o cariera de succes la noi in tara.

Speakeri vor fi:

  • Andreea Marin - Personalitate Media;
  • Dr. Catalin Cirstoveanu;
  • Dragos Dragoteanu – Antreprenor;
  • Nadia Tataru - Cofondatoarea Itsy Bitsy;
  • Leonard Ursache – Antreprenor/ Formator pentru Management aplicat si Marketing pentru IMM-uri.

„De ce sa ramai in Romania? Destinul meu arata ca se poate sa ai success aici. Am plecat dintr-un oras mic din Moldova, am mers pas cu pas, cautand mereu solutii, pentru ca nu exista nu se poate.” spune Andreea Marin, dupa 30 de ani de cariera in media.

„Lumea este un sat mic si Romania va ramane locul unde ne-am nascut. Acolo unde va simtiti fericiti, va fi casa voastra. Prin deciziile pe care le veti lua pentru voi puteti trai o poveste de succes in propria tara.”, spune Dragos Dragoteanu, antreprenor 100 %, cum ii place sa se prezinte.

Tinerii elevi si studenti au posibilitatea de a descarca GRATUIT biletul la Conferinta „De ce raman in Romania?” accesand formularul de aici: https://forms.gle/CjJYQbSiL3bxCpE19

Evenimentul este organizat de MindHeart Projects, cu sprijinul Alpha Bank si Auchan Romania. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea Marin Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre