Andreea Tonciu si-a mutat fiica la o scoala privata: "Statul nu isi mai face treaba! Vreau ca fata mea sa fie in siguranta"

/ / Modificat: 2024-03-14
Andreea Tonciu si-a mutat fiica la o scoala privata:

 

Andreea Tonciu si-a mutat fiica de la scoala de stat la una privata. Vedeta a luat aceasta decizie dupa ce si-a dat seama ca in scoala in care aceasta invata nu era tot timpul in siguranta. Andreea a marturisit ca scoala respectiva era in aceeasi curte cu liceul si, de aceea, se temea ca elevii mai mari s-ar putea „lua” de Rebecca:

„Am mutat-o pe fata mea de la scoala de stat la scoala privata. Statul nu isi mai face treaba. Rebeca a fost la o scoala de stat, dar nu mai e ce a fost, a ramas doar numele de institutie. Nu am fost deloc multumita de copiii din scoala, vreau ca fata mea sa fie in siguranta, nu vreau sa se ia nimeni de ea. M-a deranjat pe mine ca scoala asta era in aceeasi curte cu liceul si nu voiam sa creasca copilul si sa se ia cei mari de ea...”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit Qbebe.ro.

De asemenea, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil" a precizat ca, mutandu-si fetita la o scoala privata, aceasta se poate bucura si de un program after-school zi de zi:

„Asa stiu ca la scoala privata e de la ora 8 la ora 6 seara, intr-o scoala unde si mananca, are si activitati, face si after cu aceeasi profesoara si e mult mai convenabil”.

Andreea Tonciu a mentionat ca vrea sa-i ofere o educatie frumoasa fiicei sale, insa toate acestea, nu doreste ca fata sa se streseze cu materiile din scoala. Andreea este de parere ca, in ziua de azi, banii se pot castiga si fara cunostinte academice.

„Am optat pentru Rebecca primul an de scoala la clasa pregatitoare pentru sistemul de stat, dar mi-am dat seama ca nu este ce trebuie si acum este intr-un sistem privat.

Sunt foarte permisiva si asa o sa fiu si cand o sa creasca mai mare. Pe mine mama m-a cam tinut din scurt si mie nu-mi place asta. Copilul meu daca vrea sa invete, invata, daca nu vrea, trebuie sa invete cat de cat. Nu vreau sa iasa vreo eminenta, sa stie strictul necesar, pentru ca acum banii nu se castiga daca ai foarte multa carte.", a declarat Andreea Tonciu, in cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Vedeta spune ca este dezamagita de perspectivele pe care le ofera societatea absolventilor de facultate. Andreea Tonciu a dat ca exemplu o persoana apropiata, care a studiat la Universitatea din Oxford, una dintre cele mai prestigioase din Marea Britanie, iar in Romania si-a gasit un job ce plateste aproximativ 2.000 euro. Astfel, Andreea Tonciu spune ca nu o va obliga pe Rebecca sa aiba rezultate exceptionale la scoala, fiindca acest lucru nu-ti asigura si succes.

„Poti sa castigi multi bani si daca n-ai multe facultati. Cunosc pe cineva care a studiat pe afara, la Oxford si s-a angajat pe un salariu de 10.000 de lei. Pe bune? Despre ce vorbim? Si am bagat de-a bani in scolile alea de.. nu se merita", a precizat Andreea.

  • Surse: viva.ro, qbebe.ro, spectacola.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala privata Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre