Cum a ajuns Reghecampf Jr. de la fotbal, la actorie: "A fost minunat si a castigat acest rol"

/ / Modificat: 2024-01-26
Cum a ajuns Reghecampf Jr. de la fotbal, la actorie:

Anamaria Prodan si-a mai indeplinit un vis, la inceput de an. Impresara si fiul ei, Laurentiu Reghecampf Jr. si-au facut debutul pe marile ecrane, intr-o comedie spumoasa. „Complotul bonelor” a avut deja premiera de gala in cinema, urmand sa fie disponibil in toata tara, incepand din 9 februarie. Anamaria Prodan a vorbit despre rolul din film, dar si despre cum a facut fiul ei trecerea de la fotbal, la actorie.

„Complotul bonelor” este o comedie care il are in rolul principal pe Cristi Iacob. Acesta joaca rolul unui barbat realizat pe plan financiar, dar cu putin noroc in dragoste. In urma a trei mariaje esuate, are in grija 9 copii, pe care ii creste cu ajutorul a 3 bone. Unul dintre copii este chiar Reghe Jr., care joaca in film alaturi de mama lui. Anamaria Prodan este iubita lui Cristi Iacob in film, insa in momentul in care acesta le-o prezinta copiilor, ei pun la cale un alt plan: sa il insoare pe tatal lor cu una dintre bone. Cum se incheie povestea poti afla dupa ce vezi filmul.

Extrem de mandra de prestatia fiului ei, Anamaria Prodan a tinut sa specifice ca Bebeto, asa cum il alinta ea, a primit rolul pentru ca este talentat si carismatic, nu pentru ca este fiul ei.

„Bebe a fost minunat si a castigat acest rol, nu l-a primit doar pentru faptul ca eu eram mama lui si l-a jucat perfect. Eu mi-am pregatit copiii de cand s-au nascut pentru asa ceva. Noi nu citim comentarii, nu ne oprim din drumul nostru, nu ne intereseaza frustratii sau toate aceste golanii care au aparut. (...) Oamenii care au mitocania sa vorbeasca despre un copil urat sau sa vina cu diferite comentarii, gen asupresti copilul, astia sunt oameni care nu au facut nimic in viata lor, se leaga si se urca pe spatele starurilor ca sa fie bagati in seama. Deci astia nu merita nici macar asa sa te uiti catre ei”, a spus Anamaria Prodan pentru Playtech Stiri, facand referire la scandalul creat in urma filmului „Tati part-time”, in care joaca Eva Maruta.

Intrebata daca fiul ei se gandeste sa renunte la fotbal pentru platoul de filmare, impresara a spus ca nu este cazul. Marea pasiune a lui Reghe Jr. ramane fotbalul, insa ea incearca sa ii arate si alta cale, astfel incat sa descopere singur ce ii place mai mult.

„El este fotbalist. Daca o sa-l intrebi, probabil o sa spuna: eu sunt fotbalist. Dar este bine ca noi, parintii, sa le oferim copiilor mai multe sanse si cumva sa le aratam si varianta b, c, d, e, pentru ca nu stii niciodata ce iti rezerva viata”, a mai spus Anamaria Prodan.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reghecampf Copii vedete Copil talentat Anamaria Prodan Reghecampf

Articole recomandate

Citeste si despre