Cat costa taxa la scoala privata la care invata Violeta Banica? Andreea Marin investeste o suma uriasa in educatiei fiicei

/ / Modificat: 2024-03-13
Cat costa taxa la scoala privata la care invata Violeta Banica? Andreea Marin investeste o suma uriasa in educatiei fiicei

 

Educatia este o prioritate in familia Andreei Marin, demonstrand acest lucru prin decizia de a-si inscrie fiica la unul dintre cele mai prestigioase licee private din Capitala. Pentru cursurile pe care le urmeaza Violeta, fosta prezentatoare TV plateste o suma uriasa. Foarte putini parinti din Romania isi pot permite sa scoata din buzunar o asemenea suma pentru educatia copiilor.  

Cat este taxa la scoala la care invata Violeta Banica

Cu toate acestea, scolile private au devenit din ce in ce mai cautate in ultimii ani, mai ales de vedete, care isi inscriu copiii la unitati de invatamant de elita, unde vor studia la cele mai inalte standarde. 

Andreea Marin si Stefan Banica Jr se numara printre acestia, asa ca au ales ca fiica lor sa studieze la International School of Bucharest si beneficiaza de o multime de activitati educative care o ajuta se se dezvolte.

Liceul la care merge Violeta Banica este cu predare in limba engleza, iar parintii ei platesc sume uriase pentru taxele de scolarizare. 

Doar inscrierea la acest liceu costa 1000 de euro, suma nerambursabila. De asemenea, pentru un singur an de studiu, vedeta plateste aproximativ 16822 de euro, in suma intra toate mesele pe zi, dar si toate materialele necesare pentru studiu.

Pe internet, Andreea Marin preciza ca scoala internationala nu este una „de lux”, ci doar este mai civilizata decat cele de stat.

„Nu, nu este o scoala de lux, ci doar una civilizata. Este o scoala privata cu un buget moderat in comparatie cu celelalte, dar care ofera foarte mult in privinta educatiei si sunt foarte multumita ca parinte. Si da, muncesc in primul rand pentru copilul meu. In rest, rautatile gratuite nu isi au locul aici”, a precizat Andreea Marin pe retelele de socializare.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Andreea marin copil Scoala privata

Articole recomandate

Citeste si despre