Metoda dura de parenting aleasa de Anamaria Prodan pentru copiii ei. Fiica sa a recunoscut: "Te uram atunci"

/ / Modificat: 2024-02-19
Metoda dura de parenting aleasa de Anamaria Prodan pentru copiii ei. Fiica sa a recunoscut:

 

Anamaria Prodan este mama a doua fete si un baiat. Daca fetele sunt deja pe picioarele lor, mezinul familiei inca este la scoala, dar face si fotbal, calcandu-i pe urme tatalui sau. Impresara a povestit recent ca nu si-a menajat deloc copiii, atunci cand a venit vorba despre educatie.

Chiar daca situatia financiara i-a permis sa ii rasfete si sa le ofere tot ce isi doreau, Anamaria Prodan a ales sa isi constientizeze de mici copiii cu privire la responsabilitatea pe care o au, pentru ca provin dintr-o familie cu traditie.

Si-a trimis copiii de acasa de mici, pentru a-i invata sa stea pe picioarele lor

Invitata recent in podcastul lui Gojira, Anamaria Prodan a povestit ca si-a incurajat fetele sa plece de acasa de la varste fragede, pentru a-si face un rost. Pe Sarah si pe Rebecca, fiicele din prima casatorie, Anamaria le-a trimis sa studieze peste hotare, astfel incat sa fie pe picioarele lor in afara tarii.

"Cati ani ai, Rebecca? 14, mami, fac. Afara! Cum afara? Afara! Pai, unde ma duc? In America, te duci in America la Boarding School. Daca n-ai invatat si te-au dat afara, nu vezi un leu de la mine. Nu ca nu te mai bag in seama, nu mai esti copilul meu. (…) Bagam aia cu «Ma faci de ras! Tu vezi din ce familii vii, trebuie sa duci mai departe. Deci eu am preluat de la familia mea si am ridicat stacheta, tu acum o ridici, nu poti sa fii sub mine. Vezi ce bunica ai avut, vezi ce strabunica ai avut. Cum facem?»

Si, cumva, cand isi facea bagajul, n-o sa uit toata viata… Era seara, isi facea bagajul, a doua zi pleca in America – nici macar cu mine sa o insotesc. Nu, pleca cu insotitor de bord. Mami, dar cand vii la mine? Cand meriti! Cum? O sa intelegi", a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan recunoaste ca a sacrificat pe moment relatia cu copiii

Rebecca, fiica ei cea mare, a studiat apoi design la o facultate din Italia, iar in prezent locuieste in SUA, unde creeaza haine. Sarah, fiica mijlocie a impresarei a locuit si ea ani buni peste Ocean, unde a facut baschet de performanta. A suferit numeroase accidentari, iar de ceva timp a revenit in tara. In prezent, joaca baschet la echipa Sepsi din Sfantu Gheorghe. Anamaria Prodan a invitat-o, la un moment dat, in podcastul ei, iar Sarah a recunoscut ca a fost o perioada in care si-a urat mama, pentru metoda de parenting pe care aceasta a ales-o.

"Am adus-o pe Sarah in podcast la mine, tocmai dupa atat de multi ani, sa imi explice cum s-a simtit. Si mi-a spus: Te uram atunci. Era normal si era firesc. Si eu am urat-o pe mama mea, cu patima", a mai spus femeia de afaceri.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parenting modern Anamaria Prodan Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre