Mircea Badea, marturisiri emotionante despre fiul lui: "Si-a creat el un nume"

/ / Modificat: 2024-02-20
Mircea Badea, marturisiri emotionante despre fiul lui:

 

Mircea Badea si Carmen Bruma formeaza un cuplu discret, iar de 9 ani sunt si parinti. Vladut, asa cum il alinta ei pe fiul lor, este elev, iar parintii lui sunt foarte discreti atunci cand vine vorba despre el. Cu toate acestea, din cand in cand vorbesc despre baiat si se emotioneaza profund.

Mircea Badea a fost invitat recent in podcastul lui Teo Trandafir, iar cei doi au abordat tot felul de subiecte. Mircea si Teo sunt prieteni de mai bine de 20 de ani, din perioada in care faceau emisiune impreuna.

La un moment dat, spre sfarsitul podcastului, Teo a vrut sa stie de ce a ales Mircea Badea sa isi boteze fiul Vlad. Moderatorul de la Antena 3 CNN a glumit pe seama faptului ca inainte sa se nasca Vladut, se gandea la tot felul de nume ciudate pentru el, insa Carmen Bruma nu a fost de acord.

Fiul lui Mircea Badea si-a inventat propriul nume

Pentru ca cei doi nu sunt casatoriti, copilul are doua nume de familie, Bruma-Badea, astfel ca in ceea ce priveste prenumele, au optat pentru ceva scurt.

"Pentru ca pe el il cheama Badea-Bruma, pe copil, am zis, totusi, sa aiba un prenume scurt, Massachusetts fiind… lung. Atunci, Vlad. Dar el si-a inventat… e un tip foarte interesant, foarte, foarte interesant. E un tip natural talentat sa mearga la apa mare (n.r. sa riste), ceea ce pentru mine e inspaimantator. Si si-a creat el nume, se semna pe lucrarile de la scoala. Isi spune, acum mai putin, dar a avut un an si jumatate in care ne spunea ca pe el il cheama Alprin. Un nume inventat de el. Si si-a facut si o firma, Autoalprinescu, care sa fie despre masini. Crede-ma, e foarte, foarte interesant", a povestit Mircea Badea in podcastul "Gand la gand cu Teo".

Cum l-a schimbat Vladut pe Mircea Badea

Intr-o alta emisiune, de data aceasta la Antena 3, anul trecut, Mircea Badea a vorbit despre cat de mult l-a schimbat postura de tata. Moderatorul spune ca are multe de invatat de la fiul lui, care este foarte inteligent.

"Invat multe de la el, pentru ca este foarte destept. Clar nu seamana cu mine. Este foarte, foarte inteligent, nu are nici o molecula de rautate. Este bine intentionat, este solar, asa, pe sistemul sa fie bine ca sa nu fie rau, cum spune regele nostru, Gica Hagi", a povestit Mircea Badea, in emisiunea lui Iusti Fudulu, in trecut.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mircea Badea Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre