Mirela Vaida, raspuns pentru cei care o critica: "Nu pretind ca sunt vreo mama-eroina. Sunt mama. Si atat!"

/ / Modificat: 2019-02-06
Mirela Vaida, raspuns pentru cei care o critica:

Mirela Boureanu Vaida mai are o luna si va deveni mamica pentru a treia oara. Acesta a scris pe blogul sau un mesaj adresat celor care o critica pentru ca are tot felul de activitati, printre care si participarea la selectia nationala pentru Eurovision, desi este in luna a opta de sarcina.

Iata ce le-a transmis Mirela Vaida celor care o critica pe retelele de socializare:

"I don’t give a shit!", cum ar spune romanul… Am 37 de ani acus.. Voi fi, in curand, mama a 3 copii pe care i-am avut tarziu si pe care mi i-am dorit enorm. Ii cresc impreuna cu sotul meu, fara ajutoare permanente sau bone interne. Dorm impreuna cu ei, ii spal la fundulet, le fac masaj, ii veghez nopti intregi cand sunt bolnavi, le prepar mancarea, ii duc la gradinita si la tot felul de activitati care sa le stimuleze mintea si corpul, fac piata, fac curatenie, spal haine, ne jucam impreuna, ii duc in parc si la biserica, ii cert sau ii alint. Si nu fac asta pretinzand ca sunt vreo mama-eroina. Sunt mama. Si atat! Si da, particip la Eurovision! Pentru ca vreau, pentru ca imi place competitia, pentru ca nu ma dau in laturi de la nimic! Pentru ca nu mi-e frica de vreun esec, pentru ca imi asum orice decizie si pentru ca sunt o luptatoare, fara sa am pretentia de a iesi castigatoare din orice lupta. Si lupta in sine este un castig", a scris Mirela Vaida pe blogul sau.

"Sarcina nu este o boala"

"Lumea trebuie sa stie ca sarcina nu este o boala. Ca 10-15 kg in plus nu te fac mai vulnerabil, mai urat, mai prost, mai netalentat. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am aceeasi dinamica si mobilitate si acum, la 65 kg, ca imi permit sa alerg sau sa imi ridic copiii in brate, ca pot sta pe tocuri sau desculta, ca nu am absolut nicio opreliste fizica sau alimentara. Cu atat mai putin psihica! Sarcina și, mai ales, nasterea, nu sunt traume si nici piedici. Cel putin nu pentru mine. Sunt momente de abundenta emotionala, de lupta, de motivatie in plus, de cautare de perspective si de solutii optime pentru viitor. Sunt momente de regasire a sinelui, de recunoastere si reevaluare, de resetare a timpului, a vietii. Momente de tranzitie sau de pauza dupa care mi se pot deschide noi orizonturi," a mai adaugat Mirela Vaida.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida Mirela boureanu vaida copii Mirela boureanu vaida sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre