Ce spune Mirela Vaida despre al patrulea copil

/ / Modificat: 2019-04-25
Ce spune Mirela Vaida despre al patrulea copil

Mirela Boureanu Vaida a nascut al treilea copil in urma cu doua saptamani. Vedeta recunoaste ca nu ii este usor cu micutii, mai ales ca toti sunt dependenti de ea.

Dar este multumita ca cel mic este cuminte si nu plange foarte mult.

"E foarte bine bebelusul, alaptez, creste, e foarte silentios. Bine, la galagia din casa pe care a gasit-o, cred ca nici nu mai avea vreo sansa sa se faca auzit si atunci a zis: Bai, mai bine ma opresc. Ii las pe ei. E sanatos, e linistit, mananca bine, iar cand sunt trei si toti copiii sunt dependenti de mine se cam cunoaste, adica e putina oboseala, dar e foarte placut", a povestit Mirela Vaida, potrivit Spynews.

Vedeta se bucura ca nu are probleme cu kilogramele in plus, dar isi doreste sa mai slabeasca cateva.

"Nu am luat multe kilograme in timpul sarcinii, dar am am slabit vreo 11-12 si cred ca mai am de dat jos cateva, care cred ca sunt mai mult retentii de apa, nu as putea sa spun pentru ca ele asa, nu se vad", a mai spus fosta prezentatoare.

Mirela Vaida nu spune "nu" cand vine vorba de un alt copil, mai ales ca a pierdut doua sarcini pana a reusit sa devina mama, iar uneori se ruga sa aiba macar un micut.

"Ma gandeam si daca voi avea unul, voi fi multumita si uite ca Dumnezeu mi-a dat trei si cine stie ce se mai poate intampla in urmatorii ani. Nu mai spun nimic ca am mai spus si m-a luat pe dinainte realitatea, asa ca las lucrurile sa se intample. Eu sunt fericita ca ii am sanatosi, pot sa ii cresc sanatosi si asta imi doresc cel mai tare", a marturisit Mirela Vaida.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida Mirela boureanu vaida copii Mirela boureanu vaida sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre