Mirela Vaida isi mai doreste un copil. Se pregateste sa devina mama pentru a patra oara

/ / Modificat: 2021-09-29
Mirela Vaida isi mai doreste un copil. Se pregateste sa devina mama pentru a patra oara

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, se bucura deja de o familie numeroasa. Aceasta are trei copii frumosi, insa atat ea cat si sotul ei isi mai doresc inca un copil care sa le umple inimile de bucurie. Mirela Vaida a declarat in timpul unui interviu ca atat ea cat si sotul sau se gandesc tot mai des sa devina din nou parinti.

Mirela Vaida si sotul acesteia au deja trei copii: o fata si doi baieti, dar isi mai doresc inca unul. 4 copii pana la 40 de ani. Planul Mirelei Vaida este de a avea patru copii pana la varsta de 40 de ani, dupa cum spune chiar intr-un interviu acordat pentru o revista. Aceasta a mai precizat ca isi doreste foarte mult inca o fetita si ca are deja numele potrivit pentru aceasta.

“Radeau si colegii de mine, imi spuneau sa nu-mi iau vacante prea des, pentru ca la mine se echivaleaza cu numarul de copii. Ne gandim des la al patrulea copil, am si ales nume pentru fetita noastra, ca fetita vrem sa fie. Doar ca anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat in casa cu trei copii timp de 8-9 luni si ne-am dat seama ca nu e tocmai usor. Avem doar o bona, care e cu noi de 4-5 ani, si patru copii mici inseamna patru destine de care trebuie sa te ocupi, inseamna patru personalitati, patru griji in plus, pe langa bucurii, evident”, a spus Mirela Vaida intr-un interviu pentru OkMagazine.ro. Mirela Vaida a mai precizat ca cei trei copii ai ei isi mai doresc o surioara.

Mai mult, cei mici isi imagineaza deja locul in care cea mica va dormi, dar si momentele in care va creste si se vor putea jucacu ea.

Desi isi doreste cu ardoare inca un copil, Mirela Vaida a marturisit ca ar dori sa astepte pana anul viitor pentru o noua sarcina, insa lasa lucrurile sa vina de la sine.”Anul acesta il lasam pe cel mic sa ajunga la gradinita si mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculeaza, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Daca se intampla, suntem bucurosi. Daca ma intrebi ce vreau, iti zic ca vreau sa mai astept pana la anul”, a mai spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Sursa foto: ciao.ro

Taguri Vedete copii Mirela boureanu vaida copii

Articole recomandate

Citeste si despre