Motivul pentru care Mirela Vaida si sotul ei nu vorbesc deloc la telefon cu copiii, atunci cand pleaca in vacanta fara ei

/ / Modificat: 2023-08-28
Motivul pentru care Mirela Vaida si sotul ei nu vorbesc deloc la telefon cu copiii, atunci cand pleaca in vacanta fara ei

Viata cu trei copii reprezinta o provocare din multe puncte de vedere. Parintii isi gasesc cu greu timp sa se bucure unul de altul si sa petreaca momente de liniste, in calitate de cuplu, fara cei mici. Mirela Vaida si sotul ei, Alexandru, stiu cel mai bine acest lucru. Daca in cea mai mare parte a timpului sunt cu cei mici, acasa, atunci cand reusesc sa ”evadeze” se asigura ca isi dedica timpul 100% unul altuia.

Prezentatoarea TV si sotul ei au parte si de de escapade romantice fara cei trei copii ai lor. Daca majoritatea parintilor vorbesc la telefon sau chiar prin apel video cu micutii lor atunci cand sunt departe de ei, Mirela Vaida prefera sa nu faca acest lucru. Ea si sotul ei au luat o decizie radicala in ceea ce priveste comunicarea cu Carla, Tudor si Vladimir. Desi primeste constant vesti de acasa si stie permenant ce fac cei mici, vedeta prefera sa nu vorbeasca la telefon cu ei, cat timp se afla in vacanta cu tatal lor.

Dupa o vacanta la Disneyland, impreuna cu toata familia, Mirela Vaida si sotul ei si-au facut timp si pentru cateva zile de relaxare in doi. Prezentatoarea de la Acces Direct a oferit un interviu in care a vorbit despre cat de important este ca parintii sa aiba si ei vacantele lor si de ce nu vorbeste cu copiii ei atunci cand este departe de ei. Vedeta si sotul ei isi doresc ca micutii lor sa fie cat mai independenti si incearca sa ii educe in acest sens.

„Ne reconectam. Copiii inteleg, accepta foarte usor si noi nu vorbim deloc cu ei in saptamana in care plecam in vacanta. Tocmai, pentru ca nu vrem sa creem legatura aceasta de dependenta, nici cand pleaca ei in tabere sau la bunici nu vorbim deloc cate o saptamana. Ci numai cu cei din familie care au ramas sa aiba grija de copii, dar niciodata nu vorbim cu copiii.

Nu ne place sa ii facem prea vulnerabili. Ne place sa ii stim independenti si ca ei ne asteapta acasa si ca stiu ca mami si cu tati sunt in vacanta lor. Si ne dorim foarte mult sa respecte lucrul acesta, pentru ca toti au nevoie de o vacanta. Una e sa fii in vacanta cu copilul si sa ai griji de mama si de tata si sa ai responsabilitatile de parinti si alta e sa fii in vacanta cu sotul.

Pentru ca orice cuplu are nevoie de reconectare, de timp pentru el, de povestit, de stat la cafenele, de stat la limoncelo-sprit pe malul marii. E sanatatea cuplului care trebuie cultivata, si pe care eu pun foarte mult pret. Pentru ca un cuplu s-ar eroda dupa 15 ani de relatie, dupa copiii care te solicita foarte mult, dupa timpul scurt pe care il petrecem impreuna. Si daca nu avem grija sa crestem frumos timpul acesta petrecut impreuna si sa mentinem relatia de cuplu vie, va dati seama ca lucrurile s-ar strica”, a povestit Mirela Vaida, pentru revista Viva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida copii Parinti copii Parinti si copii Educatia copiilor

Articole recomandate

Citeste si despre