Mirela Vaida a ajuns sa nu mai imparta patul cu sotul, dupa 13 ani de casnicie si 3 copii

/ / Modificat: 2022-06-29
Mirela Vaida a ajuns sa nu mai imparta patul cu sotul, dupa 13 ani de casnicie si 3 copii

Mirela Vaida simte din plin cat de solicitanta este viata cu 3 copii si recunoaste ca, uneori, adoarme seara inaintea lor. Nu numai atat, ci a renuntat sa mai doarma in patul conjugal, dupa 13 ani de casnicie, pentru ca in fiecare seara trebuie sa ii adoarma pe cei mici mai intai. Prezentatoarea de televiziune si-a deschis sufletul intr-un podcast, unde a facut si o dezvaluire interesanta: chiar daca ii este greu cu 3 copii, si-ar dori sa mai devina mama cel putin o data.

Mirela Vaida are 40 de ani, o cariera infloritoare in televiziune si o familie foarte frumoasa. Prezentatoarea de la „Acces Direct” poate spune ca este implinita, pentru ca are 3 copii, care sunt binecuvantarea ei si a sotului ei. Cariera si viata de familie ii ocupa tot timpul Mirelei Vaida, care recunoaste ca nu mai are timp de nimic si ca, de multe ori, ajunge sa isi neglijeze si sotul, pentru ca micutii au nevoie de ea.

Vedeta de televiziune este casatorita din anul 2009 cu Alexandru Vaida, cel impreuna cu care are doi baieti si o fetita. Micutii ii solicita mare parte din timp si din energie, astfel ca, de multe ori, ajunge sa adoarma odata cu ei si sa isi neglijeze sotul. Mirela a fost invitata in podcastul interpetului de muzica populara Valentin Sanfira, caruia i-a dezvaluit ca:

„Stii ce se intampla? Uite asta se intampla. Ne luam cu treaba zi de zi, venim obositi acasa, suntem rupti, adormim. Eu adorm cu copiii in pat, ca le zic povestea de noapte buna, rugaciunea si… Eu adorm inaintea lor. Cand ma mai intalnesc si cu sotul meu… e 6 dimineata. Zic: Ce am facut, ma? Iar am dormit separati?. Al meu zice: Da, dar si cand te prind…”, a povestit Mirela Vaida.

Chiar daca are 40 de ani impliniti si a devenit mama deja de 3 ori si multi ar putea spune ca este formula ideala, Mirela Vaida recunoaste ca isi mai doreste sa aiba copii. Prezentatoarea a uimit cu dezvaluirea facuta, pentru ca a spus ca isi mai doreste doua fete si ca ideal ar fi sa fie gemene. Are si numele pregatite pentru ele, dupa cum a dezvaluit recent.

„Doua fete as mai face, doua, daca mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca sa scap din prima, vai, as fi cea mai fericita. Avem si nume pentru ele. Numai ca e timp pentru toate, daca iti da Dumnezeu inseamna ca stii sa le duci.”, a mai declarat Mirela Vaida.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida copii

Articole recomandate

Citeste si despre