Madalin Ionescu sufera pentru fiul sau. Din cauza unei varicele "are neuronii prajiti!"

/ / Modificat: 2019-06-07
Madalin Ionescu sufera pentru fiul sau. Din cauza unei varicele

Fostul prezentator Madalin Ionescu are o casnicie fericita si implinita alaturi de Cristina Siscanu, cu care are o fetita in varsta de doi ani.

Acesta mai are inca doi copii, din casnicia anterioara, o fiica si un fiu, pe care ii creste alaturi de sotia sa.

Madalin Ionescu are, insa, si o mare durere. El a dezvaluit ca baiatul sau, Filip, se confrunta cu o problema grava, o boala pe care a dezvoltat-o in urma unui vaccin, la varsta de doua luni. Totul a pornit cand micutul a contactat varicela, iar in tara nu se gasea vaccinul. Ajuns la varsta de 15 ani, baiatul nu poate sa vorbeasca.

"Are creierii prajiti!"

"Filip a avut o nesansa, a fost un caz special. Cu el am facut mari eforturi, desi cand ai un copil care trece printr-o drama, nu poti spune ca ai facut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Cand ai neuronii prajiti, ce sa mai faci? Filip s-a nascut perfect sanatos, normal, dar a luat virusul varicelei la varsta de doua luni, iar vaccinul nu exista la noi", a dezvaluit fostul prezerntator pentru okmagazin, intr-un interviu mai vechi.

Desi este extrem de creativ, are o imaginatie incredibila, deseneaza foarte frumos si are o memorie vizuala excelenta, dupa cum l-a descris Madalin Ionescu, fostul prezentator se teme ca Filip nu se va putea integra in societate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Madalin ionescu Madalin ionescu baiat

Articole recomandate

Citeste si despre