Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi vand vila de lux. Au luat aceasta decizie pentru copii. Unde vor sa se mute

/ / Modificat: 2023-09-10
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi vand vila de lux. Au luat aceasta decizie pentru copii. Unde vor sa se mute

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a anuntat pe pagina sa de socializare Facebook ca vila in care locuieste cu familia ei este acum de vanzare. Cei doi soti au luat aceasta decizie pentru ca isi doresc o casa si mai mare. 

Vila in care locuiesc este una imensa, cu dotari de ultima generatie. Cu toate acestea, Cristina si Madalin au decis sa se multe in alta parte. 

„Vreau sa fac un anunt important si anume ca ne vindem casa in care stam pentru ca vrem sa ne mutam in una in care sa fie un pic mai mare decat asta. Si asta este destul de spatioasa, luminoasa, cu camere mari, cu bai mari, cu spatii de depozitare multe, insa nevoile noastre cer o casa un pic mai mare si ne-am hotarat. Avem acest gand de vreun an de zile, acum insa vom trece si la actiune. Nu e un proces asa tocmai simplu sau poate fi simplu, ma refer la partea cu mutatul, in mod special, ca asta cu vandutul casei sa zicem ca nu e asa complicata”, a spus Cristina Siscanu pe Facebook.

Cum arata casa in care locuiesc Cristina Siscanu si Madalin Ionescu 

Vedeta a precizat ca noii proprietari se vor putea bucura de tot ce au ei in casa, nu vor lua nimic de acolo.

„Oricum nu luam nimic din casa, doar lucrurile personale: haine, acte, cam asta. In rest, nimic, mai ales pentru ca in ultimii doi ani am tot renovat prin ea si baia de jos, bucataria este noua dupa ultimele standarde moderne. Camera de jos, care este camera lui Filip, am eu dressingul meu care este facut dintr-o mobila deosebita, livingul. (…) Ideea este ca ne-am hotarat si ne vom ocupa in perioada urmatoare de vanzarea casei si apoi, evident, trebuie sa ne si mutam undeva”, a adaugat vedeta.

Cristina Siscanu a postat, zilele trecute, un clip in care le prezinta potentialilor cumparatori cum arata casa in care a locuit atatia ani si pe care vrea sa o vanda.

  • Surse: Facebook
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina siscanu Madalin ionescu Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre