Madalin Ionescu a explicat de ce nu il mai ia pe fiul sau Filip in vacante: "Fie din nestiinta, fie din rautate"

/ / Modificat: 2024-01-09
Madalin Ionescu a explicat de ce nu il mai ia pe fiul sau Filip in vacante:

Madalin Ionescu a explicat recent de ce nu il mai ia pe fiul sau Filip in vacante. Baiatul, in varsta de 20 de ani, sufera de hemipareza, o afectiune neurologica in care a parte a corpului se resimte paralizata.

Filip este fiul lui Madalin Ionescu din mariajul cu Mihaela Coserariu. Tot din aceeasi casnicie, prezentatorul TV mai are o fiica, Stefania, in varsta de 26 de ani. 

Filip s-a nascut perfect sanatos

Fiul lui Madalin Ionescu s-a nascut perfect sanatos. Problemele de sanatate au inceput la varsta de doua luni, cand Filip a facut varicela. Pe atunci, vaccinul nu se gasea in Romania, iar Madalin Ionescu a mers in Germania, insa era deja prea tarziu, iar medicii de acolo i-au spus prezentatorului TV ca Filip ar avea mici sanse sa isi revina daca tratamentul nu i-a fost administrat imediat dupa infectare. 

CITESTE SI: Medicii germani, uimiti de fiul cu nevoi speciale al lui Madalin Ionescu: „Am vazut doar 2 creiere ca ale lui Filip: la Einstein si la Oppenheimer”

De ce nu il mai ia pe fiului sa in vacante 

Madalin Ionescu a tot fost intrebat de urmatorii sai in ultima perioada de ce Filip nu mai mai este prezent cu ei in vacanta. Pentru ca primea foarte multe mesaje cu aceasta intrebare, prezentatorul TV a dorit sa lamureasca lucrurile. Din cauza afectiunii sale, deplasarile lungi sunt un chin pentru el, mai ales ca el mananca doar mancare pasata. 

„Filip nu agreeaza astfel de deplasari. Pentru el e dificil cu mancarea, cu deplasatul, cu aceste, hai sa zicem, tabieturi pe care le are el si idei mai fixe. (…) Stiu ca, inevitabil, unii dintre voi, fie din nestiinta, fie din rautate, veti pune vesnica intrebare: «Dar pe Filip de ce nu-l luati?»”, a explicat prezentatorul pe TikTok, potrivit unica.ro.

 „A calatorit foarte mult si a capatat un fel de aversiune fata de deplasarile lungi. Fata de mersul de kilometri intregi zilnic. Noua ne place sa vedem cat mai mult. Este anormal sa mergi intr-o zona fara sa intelegi esenta ei, farmecul acelor locuri. Fara sa parcurgi la pas anumite orase, spatii care au foarte multe de oferit”, a mai spus prezentatorul TV.

  • Surse: libertatea.ro, avantaje.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Madalin ionescu baiat

Articole recomandate

Citeste si despre