Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru a se dedica fiului sau: "Incerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este autist"

/ / Modificat: 2024-05-11
Christian Sabbagh se retrage din televiziune pentru a se dedica fiului sau:

 

Christian Sabbagh a anuntat, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca se retrage pentru o perioada din televiziune, pentru a se dedica fiului sau, care are autism. 

In varsta de 52 de ani, Christian Sabbagh este unul dintre cei mai apreciati jurnalisti de investigatie si corespondenti de razboi. In cei 30 de ani de cariera, a reusit sa schimbe destinele multor oameni si sa salveze vieti.

Desi isi iubeste meseria, realizatorul Tv a marturisit ca trebuie sa ia o pauza din televiziune, pentru a merge cu fiul sau la Viena, pentru un tratament. 

„O perioada scurta nu voi mai prezenta stirile. Cu unii dintre dumneavoastra probabil ma voi vedea la Viena, cu totul intamplator pe strada. Incerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este autist. Indiferent de problemele mele, raman acelasi jurnalist, doar ca trebuie sa iau o pauza”, a scris el pe Facebook.

Baietelul lui Christian Sabbagh are 6 ani

Fiul lui Christian Sabbagh a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu tulburare de spectru autist. Micutul merge de atunci in fiecare zi la terapie, cate 6 ore. Sotia lui Cristian Sabbagh a observat ca ceva nu este in regula cu baietelul, pentru ca acesta avea deja 3 ani si nu vorbea. 

„Pentru mine a fost ca si cum s-a terminat lumea. Repet, nu stiam atat de multe lucruri despre acest diagnostic si am crezut ca e ceva foarte grav… Atat eu, cat si Iulia, am inceput sa cautam cei mai renumiti medici in domeniu, sa urmam cele mai bune terapii. Sigur, rezultatele se vor vedea in timp, dupa multa munca. Miracolul consta in multe ore de terapie”, a marturisit la acel moment jurnalistul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Autism copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre