Cristina Siscanu, despre momentul in care Filip, fiul lui Madalin Ionescu, i-a spus "mama" prima data: "Indiferent de ce ar fi, relatia cu mama e..."

/ / Modificat: 2024-03-07
Cristina Siscanu, despre momentul in care Filip, fiul lui Madalin Ionescu, i-a spus

Cristina Siscanu a povestit, cu emotie, despre momentul in care Filip, fiul lui Madalin Ionescu dintr-o casnicie anterioara, i-a spus pentru prima data "mama". Filip are hemipareza si nu se poate ingriji singur, iar Cristina l-a ingrijit ca o mama in toti acesti ani.

Ambii copii ai lui Madalin Ionescu, din prima casatorie, au ramas in grija lui la divort si au locuit impreuna cu el si cu Cristina Siscanu. Stefania, fiica cea mare a prezentatorului tv, care implineste 27 de ani anul acesta, s-a mutat deja de acasa, insa Filip a ramas in continuare sub supravegherea familiei.

CITESTE SI: Medicii germani, uimiti de fiul cu nevoi speciale al lui Madalin Ionescu: „Am vazut doar 2 creiere ca ale lui Filip: la Einstein si la Oppenheimer”

Filip avea in jur de 7 ani atunci cand tatal lui s-a casatorit cu Cristina Siscanu si daca initial i-a spus pe nume mamei sale vitrege, a venit un moment in care a considerat ca sotia tatalui sau merita sa fie numita "mama".

"Filip intr-o zi a venit de la scoala si el care imi spunea Cristina, la scurt timp s-a intamplat asta si mi-a zis mama. Si eu zic: „Filip, cine ti-a zis tie sa imi spui mama?' El vorbeste foarte greu, dar noi il intelegem, ca daca stai un pic mai mult cu el, intelegi ce spune.

Si mi-a zis: „Am avut de desenat, ne-a pus doamna invatatoare sa desenam familia si cand te-am desenat pe tine si am scris atunci ,,mama Cristina", a spus Cristina Siscanu in urma cu ceva timp, potrivit VIVA!.

Vedeta sustine ca a incurajat mereu relatia dintre Filip si mama lui naturala, chiar daca ea este aproape inexistenta.

"In acel moment, Filip mi-a spus „mama', fara ca cineva sa ii ceara acest lucru. Nu stiu sa definesc relatia cu mama lui. Eu tot timpul am incurajat relatia. Mai mult decat atat, cand a fost pocesul de divort, Stefania a cerut in instanta sa stea cu tatal ei.

Avea varsta la care i se cerea parerea. Eu nu judec pe nimeni, referitor la mama copiilor, dar nu inteleg. Eu am incurajat mereu aceasta relatie pentru ca sunt constienta, indiferent de ce ar fi, relatia cu mama e relatia cu mama", a mai povestit Cristina Siscanu.

CITESTE SI: Madalin Ionescu, revoltat de modul in care fiul sau, Filip, este tratat in Romania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Madalin ionescu Madalin ionescu baiat Madalin ionescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre