Ioana Ginghina, despre cum a schimbat-o divortul pe fiica sa. "Incerc sa ma lupt cand imi vine sa plang"

/ / Modificat: 2019-06-28
Ioana Ginghina, despre cum a schimbat-o divortul pe fiica sa.

Ioana Ginghina incearca sa-si vindece ranile dupa divortul de actorul Alexandru Papadopol, dar nu ii este deloc usor. Mai ales ca se chinuie sa nu-i arate fiicei sale cat de tare sufera.

Actrita s-a destainuit pe pagina sa de blog si a vorbit despre aceste momente grele prin care trece.

"Am incercat sa tin lucrurile sub control, sa-mi ascund emotiile de Ruxandra, sa nu vorbesc cu ea despre temerile mele, sa ma lupt atunci cand imi vine sa plang. Nu vreau sa vada daca si cat ma afecteaza aceasta poveste cu divortul.

Insa nici nu incerc sa fiu vesela tot timpul. Nu e normal, pana la urma nici asta. Dar trebuie sa mentin un echilibru si asta nu este usor. Asta poate ca este cel mai greu, sa-mi pun fata fericita atunci cand ma coplesesc sentimentele triste. Cand avem un sot, puteam sa ma bazez si sa-mi fac un program de cateva ore doar pentru mine. Seara, dupa ce o culcam pe Ruxi sau dimineata cand nu o duceam eu la scoala. Si pe vremea aceea stateam mult cu ea, dar era totusi cineva care stingea lumina in urma mea, daca o uitam aprinsa", a scris Ioana Ginghina.

Divortul a schimbat-o pe fiica sa

Actrita a scris si despre ca fiica sa, care s-a schimbat mult dupa divort. Este mult mai responsabila si o ajuta la treburile casnice.

"Nu pot sa zic ca nu ma ajuta si inainte insa doar cu multe negocieri si insistente din partea mea. Acum a venit totul de la ea. Aceasta despartire, care dureaza de un an de zile a venit la pachet cu multe transformari pentru mine si am incercat sa nu le simta si Ruxandra.

Insa sunt extrem de fericita sa o vad pe Ruxi cum se apropie de mine cu compasiune, cum ma ajuta, cum devine mai responsabila si mult mai atenta la ceea ce se intampla in jurul ei", a mai scris Ioana Ginghina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina divort

Articole recomandate

Citeste si despre