Ioana Ginghina s-a casatorit si a avut-o ca domnisoara de onoare pe fiica sa! Imagini superbe de la nunta actritei

/ / Modificat: 2023-09-25
Ioana Ginghina s-a casatorit si a avut-o ca domnisoara de onoare pe fiica sa! Imagini superbe de la nunta actritei

Dupa divortul intens mediatizat de Alexandru Papadopol, actrita Ioana Ginghina si-a gasit din nou fericirea langa Cristi Pitulice, un barbat care nu activeaza in lumea mondena. Dupa o relatie de aproape 4 ani, cei doi au devenit sot si sotie pe 23 septembrie, iar petrecerea a avut loc chiar in curtea casei actritei.

Ioana Ginghina a avut-o ca domnisoara de onoare pe fiica ei de 15 ani, Ruxandra, despre care spune ca are o relatie extraordinara cu Cristi Pitulice. Actrita a marturisit, potrivit VIVA!, ca actualul sot i-a fost ca un tata Ruxandrei in ultimii ani:

„Cristi i-a fost ca un tata in ultimii ani. Aceasta nunta a venit natural, intre doi oameni care au o relatie frumoasa de 4 ani si nu a fost nicio surpriza pentru nimeni. Noi locuim impreuna in formula asta de 3 ani, deci nu e ca si cand s-a schimbat ceva major in viata noastra”, a declarat Ioana Ginghina.

Actrita a impartasit cateva imagini de la cununia sa pe Instagram, acolo unde a si transmis un mesaj emotionant.

„Cu o inima plina de bucurie, va impartasesc primele instantanee de la o zi de neuitat. Decorul feeric a adus o nota de magie, iar rochia m-a facut sa ma simt ca intr-un vis. Machiajul si coafura m-au facut sa stralucesc, iar cele mai delicioase cocktail-uri au adus un strop de savoare. Si la final, ne-am indulcit cu minunatul tort.

Ce a facut aceasta zi cu adevarat memorabila au fost surprizele nenumarate si clipele nepretuite. Acesta este doar inceputul… mai urmeaza multe poze de la aceasta zi magica. Abia astept sa vi le arat!”, a scris Ioana Ginghina in social media.

Cine este Cristi Pitulice, cel de-al treilea sot al Ioanei Ginghina

Ioana Ginghina si Cristi Pitulice formeaza un cuplu de aproape 4 ani si locuiesc impreuna de 3 ani. Spre deosebire de actrita, barbatul nu activeaza in lumea mondena, insa era cunoscut in mediul online inca dinainte de a forma un cuplu cu Ioana Ginghina, potrivit ego.ro. Pitulice lucreaza de multi ani in turism, fiind unul dintre cei mai cunoscuti influenceri romani in aceasta zona. Acesta ofera consultanta in domeniu si publica de multi ani articole despre turism.

In timp ce Ioana Ginghina este la a treia casatorie, pentru Pitulice acesta este primul mariaj. A mai avut relatii serioase in trecut si chiar a fost logodit, insa s-a despartit de partenera sa chiar inainte de a ajunge la altar. Nu are copii din relatiile anterioare.

Ioana Ginghina s-a casatorit pentru prima oara cand era foarte tanara, cu un barbat pe nume Daniel Tudorica. Actrita a declarat, in urma cu ceva timp, ca a divortat de el pentru ca acesta isi dorea copii, iar ea era foarte tanara si nu era pregatita sa faca acest pas.

In 2006, s-a casatorit cu Alexandru Papadopol, caruia i-a daruit o fiica, pe Ruxandra. Cei doi au divortat in 2019, iar la ceva timp dupa separare, actrita l-a cunoscut pe Cristi Pitulice.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina copil Ioana ginghina fetita Ioana ginghina

Articole recomandate

Citeste si despre