Ioana Ginghina, despre relatia fiicei sale cu tatal:"Traiam toti trei in aceeasi casa, dar eram doar noi doua"

/ / Modificat: 2019-08-09
Ioana Ginghina, despre relatia fiicei sale cu tatal:

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si-au spus "adio" dupa o casnicie de 12 ani. Cei doi au o fiica in varsta de 11 ani, care a ramas in ingrijirea mamei.

Cei trei se vor intalni pentru prima dupa divortul pronuntat pe 23 iulie, cu ocazia zilei aniversare a fetitei lor, Ruxandra.

Relatia dintre ea si tatal sau nu este una foarte buna, iar Ioana incearca sa refaca legatura tata-fiica.

"Ei acum sufera putin, amandoi. Alexandru pentru ca nu mai are o relatie apropiata cu Ruxandra, fetita isi doreste sa se apropie, dar nu stie cum si eu sunt la mijloc si incerc sa fac o mediere. Dar o sa fie bine, sunt sigura, pentru ca Ruxi este un copil extrem de intelept si de matur. Ea a fost intotdeauna un copil special, poate si pentru ca am luat-o intotdeauna cu mine peste tot!," a declarat Ioana Ginghina la emsiunea "Interviurile VIVA!"

"Traiam toti trei in aceeasi casa, dar eram doar noi doua"

Actrita a povestit ca ultimele sase luni ale casniciei au fost un calvar. Si nu doar pentru ea. Si copilul a suferit foarte mult si a resimtit din plin ruptura dintre parintii sai. Insa, a fost alaturi de mama sa si a ajutat-o sa treaca peste perioada grea.

"Ruxandra este extraordinar de curajoasa. Cateodata cred ca este ingerul meu pazitor. M-a ajutat atat de mult in aceasta perioada si, intr-un fel, am facut o echipa. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Desi traiam toti trei in aceeasi casa, eram doar noi doua.

Ajunseseram sa ne bucuram cand eram singure si sa fim mai linistite asa, insa eu nu aveam curajul sa constientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a constiintei: "Mama, eu, daca eram in locul tau, divortam. A durut foarte tare sa aud asta, insa mi-am dat seama ca vreau sa fiu un exemplu de femeie puternica pentru ea. Acum este mult mai responsabila ca inainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine", a marturisit actrita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina copil Ioana ginghina divort

Articole recomandate

Citeste si despre