Fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol, geloasa pe relatia tatalui sau: "E concurenta mare"

/ / Modificat: 2020-01-10
Fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol, geloasa pe relatia tatalui sau:

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au decis sa mearga pe drumuri separate dupa o casnicie de 12 ani si in vara anului trecut au divortat.

Actorul si-a refacut viata alaturi de actrita Adriana Titieni, lucru care pare ca nu este deloc pe placul fiicei lui, Ruxandra, in vasta de 11 ani. Ioana Ginghina a dezvaluit ca Ruxandra este cam geloasa pentru ca nu vrea sa imparta iubirea tatalui sau cu nimeni.

"E gelozie la Alexandru, acolo. Fiica vrea sa fie cea mai iubita femeie din viata tatalui ei. Acolo e concurenta mare.

Da, cred ca el este cu persoana aceea si Ruxandra nu prea...eu lucrez la treaba aceea. Subiectul nu ma intereseaza, ci doar pentru Ruxandra. Incerc sa gestionez bine situatia asta. Exista o concurenta acolo. Ea vrea sa fie singura femeie iubita de tatal ei. Acolo e problema. Ea mie imi spune ca abia asteapta sa imi fac un iubit," a declarat Ioana Ginghina pentru OK!Magazin.

Fiica sa i-a spus sa divorteze

Ruxandra a fost si cea care si-a sfatuit mama sa divorteze, vazand ca relatia dintre parintii sai nu mai era asa cum trebuia, ultimele sase luni de casnicie fiind un calvar pentru toti trei.

"Ajunseseram sa ne bucuram cand eram singure si sa fim mai linistite asa, insa eu nu aveam curajul sa constientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a constiintei: "Mama, eu, daca eram in locul tau, divortam. A durut foarte tare sa aud asta, insa mi-am dat seama ca vreau sa fiu un exemplu de femeie puternica pentru ea," marturisea Ioana Ginghina dupa ce a anuntat ca a decis sa puna punct mariajului sau. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Fiica ioana ginghina Gelozie Alexandru papadopol

Articole recomandate

Citeste si despre