Ce frumoasa este fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol! Are 15 ani si si-a ales deja drumul in viata!

/ / Modificat: 2023-05-22
Ce frumoasa este fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol! Are 15 ani si si-a ales deja drumul in viata!

Ioana Ginghina se ocupa aproape exclusiv de cresterea fiicei sale, Ruxandra, de cand s-a despartit de Alexandru Papadopol. Ruxandra are 15 ani, este eleva in clasa a VIII-a si urmeaza sa sustina Evaluarea Nationala, dar si admiterea la liceu. Desi multi s-ar fi asteptat ca adolescenta sa fie atrasa de actorie, dat fiind ca ambii parinti ai sai sunt actori, Ruxi a ales, insa, sa isi urmeze chemarea catre pictura, astfel ca va da admitere la un liceu de profil.

Fiica Ioanei Ginghina nu isi doreste o cariera in actorie

Daca majoritatea elevilor de clasa a VIII-a au doar doua examene la final de an, respectiv la limba romana si la matematica, Ruxi va da examen si la limba germana, fiind eleva la scoala germana „Goethe”. Mai mult, mama ei, actrita Ioana Ginghina, a declarat, intr-un interviu pentru EGO.ro ca adolescenta va da examene si la desen, si la pictura, pentru a intra la liceu.

„Ea trece printr-o perioada grea, o sa dea Examenul de Capacitate. Spre deosebire de alti copii, ea are 5 examene. Un copil de la o scoala normala, care da la un liceu normal, are romana si matematica. Ruxandra termina Scoala germana Goethe, astfel ca o sa dea romana, germana, matematica. Da la Tonitza, astfel ca mai are 2 examene, pictura si desen. Copilul meu are 5 examene. Cand zic pictura si desen, sa nu credeti ca este foarte usor. Dureaza 5 ore examenul si trebuie sa faca un tablou”, a spus Ioana Ginghina.

fiica ioanei ginghina si a lui alexandru papadopol

Ioana Ginghina este o mama permisiva

Vedeta recunoaste ca incearca sa fie mai relaxata macar in aceasta perioada, pentru a o ajuta pe Ruxandra sa se relaxeze.

„Este foarte stresata, face meditatii la tot. Se afla printre copiii care au aproape zilnic meditatii. Normal ca sunt permisiva si o las sa faca lucruri pe care, in mod normal, nu as lasa-o sa le faca. Pleaca din casa la 6:30 si intra undeva la ora 20:00 in fiecare zi. Cum sa nu o lasi sa mai iasa, sa mai haiduceasca intr-o seara cu prietenele?”, a spus Ioana Ginghina, pentru sursa mentionata.

Actrita nu a facut un secret din faptul ca se astepta ca fiica ei sa ii calce pe urme, mai ales ca a luat-o cu ea inca de la varsta de 3 ani la atelierele de actorie pentru copii. Mai mult, Ioana Ginghina spune ca nu stie de unde a mostenit fiica ei talentul si pasiunea pentru desen, intrucat ea nu se pricepe deloc.

„Si eu ma asteptam (n.r. sa aleaga actoria). In afara de anul acesta, ea a facut de la 3 ani actorie cu mine. Nu am un raspuns la aceasta intrebare. Eu sunt varza, la mine cainele seamana cu oaia. (n.r. la desen) Nu l-am pus pe Alexandru sa deseneze, iar acum e cam tarziu. Daca ea asa a vrut…chiar e talentata pe partea aceasta! Doamna profesoara ne spune ca e talentata. Notele obtinute la simulari sunt destul de mari”, a mai spus vedeta, pentru aceeasi sursa.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina fetita Fiica ioana ginghina

Articole recomandate

Citeste si despre