Harry si Meghan Markle NU vor anunta nasterea bebelusului lor. Anuntul oficial al Palatului Kensington

/ / Modificat: 2019-04-11
Harry si Meghan Markle NU vor anunta nasterea bebelusului lor. Anuntul oficial al Palatului Kensington

Ducii de Sussex inumara zile pana cand vor face cunostinta cu primul lor copil.

Palatul Kensington a dat un comunicat prin care anunta ca viitorii parinti isi doresc ca nasterea bebelusului sa fie una privata, doar pentru familie, si nu vor dezvalui detalii despre marele eveniment.

"Ducele si ducesa de Sussex sunt foarte recunoscatori pentru toate gandurile bune primite de la oamenii din tot Regatul Unit si din toata lumea in timp ce se pregatesc sa-si intampine primul lor copil. Altetele Regale au luat o decizie personala de a pastra secret planul despre venirea bebelusului. Ducele si ducesa asteapta cu nerabdare sa impartaseasca stirile interesante cu toata lumea dupa ce vor sarbatori momentul intr-un cadru privat, ca o noua familie," scrie in comunicatul Casei Regale, preluat de Daily Mail.

comunicat-meghan

Cum va naste Meghan Markle

De ceva vreme circula zvonul ca Meghan Markle va naste acasa la Frogmore Cottage din Windsor, noua locuinta a cuplului. Astfel, ar urma exemplu Reginei, care a dat nastere celor 4 copii ai sai la Palatul Buckingham sau la Clarence House.

Alte surse au subliniat, insa, la inceputul acestei saptamani ca Meghan a luat in calcul si varinata de a naste la spital, avand in vedere ca o femeie cu varsta de peste 35 de ani prezinta un risc crescut de nastere prematura sau necesitatea unei epidurale sau a unei cezariene.

Un prieten din America a spus ca Ducesa - care inca practica yoga zilnic si a fost foarte activa pe perioada sarcinii - are o sanatate extrem de buna si nu vede nici un motiv pentru care nu se poata bucura de o nastere sigura, in intimitatea casei.

"Este alegerea ei preferata, dar, evident, depinde de modul in care vor decurge lucrurile cand se va apropia momentul nasterii", a spus sursa respectiva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle insarcinata Meghan markle printul harry

Articole recomandate

Citeste si despre