Meghan Markle, atacata dur dupa aparitia clipului in care ii citeste fiului sau: "Este o mama falsa"

/ / Modificat: 2020-05-11
Meghan Markle, atacata dur dupa aparitia clipului in care ii citeste fiului sau:

Cu ocazia primei aniversari a fiului lor, Archie, Meghan Markle si printul Harry au facut public un filmulet cu micutul lor.

Videoclipul o infatiseaza pe Meghan citindu-i o carte lui Archie. Numai ca, la scurit timp dupa ce clipul a devenit viral, Emily Giffin, autoarea cartii "Something Borrowed," a atacat-o dur pe fosta actrita, scrie Daily Mail.

"Cateva ganduri: Archie este adorabil, dar videoclipul pur si simplu cerseste ca atentia sa fie indreptata catre ea! Uita-te la mine! Am nevoie de atentie, sa se vada ce mama grijulie sunt. Acelea nu sunt gesturi de mama. Este o impostoare," este textul trimis de un prieten al lui Emily. 

"A fost, de asemenea, trist si faptul ca parea usor enervata ca Archie nu coopereaza pe deplin, ca nu se ridică la standardele ei. Are doar un an, pentru numele lui Dumnezeu!," a mai scris acesta. 

Emily Giffin a raspuns: "Complet de acord," iar prietenul ei i-a replicat: "Imi pare atat de rau pentru baietelul acela." 

"La multi ani, Archie! Pleaca Megan." 

Scriitoarea a facut publica o captura de ecran dintr-un Instagram Story de pe pagina ei, cu Meghan si Archie pe fundal, unde a scris: "La multi ani, Archie. Pleaca Megan." 

emilie

Si nu s-a oprit la asta. Intr-o a doua postare, autoarea a acuzat-o pe Meghan ca este "o mama nepotrivita si falsa."

"Acelea nu sunt gesturi de mama. Este o impostoare."

Dar atacul ei nu s-a oprit aici. Intr-o alta postare aceasta o acuza dur pe Meghan Markle.

"Copil adorabil si carte minunata. Dar ... Sfinte, "eu contez!." Aceasta este emisiunea lui Megan. De ce nu a filmat ea si Harry sa fi citit? Si de ce nu a mentiona la sfarsit ca Archie a spus "tati"?! Pentru ca s-ar lua reflectorul de pe ea si s-ar indrepta catre Harry pentru o secunda. Doamne fereste de asa ceva.

De asemenea, zici ca  iti doresti intimitate si liniste pentru copilul tau, asa ca decizi sa pui un videoclip cu el ... care nu poarta pantaloni?! Ooookay," si-a incheiat aceasta atacul.

Emily Giffin  a sters postarile 

Ceva mai tarziu, Emily Giffin a sters postarile si si-a facut conturile de socializare private. Cu toate acestea, capturile de ecran au fost partajate pe Twitter, unde oamenii s-au intrebat de ce autoarea o ataca asa dura pe Meghan Markle.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Archie

Articole recomandate

Citeste si despre